Vesti

Širimo tim: Tražimo direktora prodaje u nekretninama

Zbog povećanog obima posla kompanija West Properties otvara konkurs za poziciju DIREKTOR PRODAJE U NEKRETNINAMA

Pročitaj

Pristup koji daje rezultate - kako je uspešno završen projekat Ziegel House

O specifičnosti ovog projekta, kako su prevaziđeni izazovi i na koji način su obezbeđeni što kvalitetniji klijenti i u smislu poznatih kompanija i u smislu trajanja zakupa, za Real Estate magazin govorila je Milica Stojković koja je predvodila tim West Properties-a na projektu Ziegel House.

Pročitaj

Izdat celokupan poslovni prostor u okviru projekta Ziegel House

Sa završetkom gradnje poslovnog kompleksa Ziegel House, kompanija West Properties, kojoj je bilo povereno ekskluzivno izdavanje poslovnog prostora, izdala je i poslednje jedinice u okviru kompleksa.

Pročitaj

Širimo tim: Tražimo agente za prodaju nekretnina

Zbog povećanog obima posla i širenja na novi segment tržišta otvorenog, brokerskog posredovanja u pojedinačnoj prodaji, West Properties otvara konkurs za zapošljavanje više kandidata na određeno radno vreme, sa mogućnošću kasnijeg sklapanja ugovora o radu na neodređeno radno vreme, na radnoj poziciji AGENT ZA PRODAJU NEKRETNINA

Pročitaj

Podrška investitorima – recept za uspešnu realizaciju projekata

Konstantna visoka potražnja za nekretninama uz malu ponudu, ne može biti garant da će investitor prodati sve, ukoliko projektu ne pristupi na pravi način.

Pročitaj

Zabrana prodaje stanova do legalizacije

Sve nelegalno sagrađene nekretnine, koje nisu dobile građevinsku dozovu jer ne ispunjavaju uslove za legalizaciju, opštine, ili nadležni državni organi, moći će da sruše odmah posle drugostepene odluke. Više neće morati da se čeka ishod eventualnog upravnog spora. Ovo je jedna od najvažnijih izmena u Zakonu o ozakonjenju, koje je Vlada po hitnom postupku usvojila prošlog četvrtka i o kojima bi već ove nedelje trebalo da raspravljaju poslanici u Skupštini.

Pročitaj

Saradnja kompanija „West Properties“ i „Lafarge“

Kompanija „West Properties“ potpisala je ugovor o partnerskoj saradnji sa kompanijom „Lafarge“ o zastupanju u prodaji potpuno novog koncepta gradnje i proizvoda na srpskom tržištu, „Lafarge kuća“.

Pročitaj

Saveti za prodaju kuće

Prodavanje nekretnine ne ide onako kako ste planirali? Potencijalni kupci odustaju od vaše nekretnine? Čini vam se da napuštaju vaš dom nesrećni i nije vam jasno zašto se to dešava? Kad prodajete nekretninu, postoji puno stvari koje mogu poći po zlu. U ovom tekstu smo objasnili neke važne stvari koje treba da uradite pre nego što oglasite vašu nekretninu. Ali najbolja stvar koju možete da uradite jeste da unajmite profesionalnog agenta koji vas može navoditi kroz ceo proces I prodati vašu kuću u najkraćem mogućem roku

Pročitaj

Nove marketinške tehnologije u trgovini nekretninama

Iako mnogi nisu upoznati sa tim, industrija nekretnina je jedna od najbolje tehnički potkovanih industrija danas. Potreba da se pokrije veliki broj teritorija i tražnja da se obezbede sveobuhvatajuće usluge, čine da profesionalne trgovce nekretninama gotovo zavisne od tehnologije koja im je dostupna. Ova zavisnost je naterala mnoge profesionalce za nekretnine da naprave iskorak prema novim tehnologijama i za kratko vreme postanu upoznati sa raznim načinima da maksimiziraju svoju efikasnost i izgrade svoj biznis privlačeći tako nove kupce, prodavce i investitore. Su produkt ovog trenda je bila jaka tražnja industrije nekretnina prema IT kompanijama da nastave da pomeraju granice da prave brže, efikasnije i efektivnije marketing tehnologije za nekretnine.

Pročitaj

6 razloga zbog kojih nikad ne treba da kupujete ili prodajete nekretninu bez agenta

Lagano nedeljno jutro. Skuvali ste sebi kafu i otvorili lap top da proverite poslednje oglase o nekretninama pre nego što izletite u potrazi za domom. Sami se bavite trgovinom nekretninama i mislite da vam ide veoma dobro. Povrh svega, sve informacije koje su vam potrebne su na internetu, par klikova od vas, zar ne? To i vaša dobra procena. Dragi kupče (prodavče) – znamo da sve možete na svoju ruku. Ali stvarno, stvarno ne bi trebalo. Ovo je verovatno najveća finansijska odluka u vašem celom životu, i treba vam agent za nekretnine ukoliko želite da to obavite kako treba. Evo i zašto...

Pročitaj

Da li vam je potreban broker za nekretnine da biste kupili, prodali ili iznajmili nekretninu

Vođenje procesa prodaje/iznajmljivanja nekretnina je škakljiv posao. Web sajtovi su omogućili da dosta posla možete odraditi sami, ali ne postoji zamena za iskusnog stručnjaka. Pregovarač koji poznaje tržište može da vam uštedi vreme, novac i strpljenje tako što će vam pomoći da formirate pravu ponudu – uz grubu igru po potrebi – i zadržati vas na vrhu procesa.

Pročitaj

Sve je u lokaciji, lokaciji, lokaciji

“Nekretnina ne može biti izgubljena ili ukradena niti odnesena. Razumno odabrane, plaćene u celosti i vođene s dužnom pažnjom, postaju najsigurnije ulaganje na svetu." Frenklin D. Ruzvelt

Pročitaj