Bežanijska kosa 1 - Generala Mihajla Nedeljkovića, 257m2

Cena: 699.000 €

Bežanijska kosa 1
Generala Mihajla Nedeljkovića
Kuća
257.00 m2
Spavaće sobe 6
Kupatila 2
44177
699.000 €

OPIS

Ponosno predstavljamo ovu prostranu i luksuzno uređenu kuću smeštenu u mirnom i prestižnom delu Beograda, na Bežanijskoj kosi. Ova elegantna kuća sa modernim dizajnom nudi vrhunski komfor i izvanredne sadržaje za udoban i luksuzan život.

Smeštena na placu od 2,5 ara, ova prelepa kuća sastoji se od četiri nivoa. U suterenu se nalazi raskošni prostor za relaksaciju i zabavu, uključujući đakuzi i saunu za potpuno opuštanje, kao i prostoriju s bilijarom, idealnu za druženje s prijateljima i porodicom. Kupatilo i toalet dodatno upotpunjuju ovaj nivo.

Prizemlje kuće poziva vas u prostranu dnevnu sobu s obiljem prirodnog svetla, moderno opremljenu kuhinju i trpezariju, savršene za porodična okupljanja i zabavu. Takođe, na ovom nivou nalazi se još jedan toalet za goste.

Na prvom spratu nalaze se dve udobne spavaće sobe, prostrano kupatilo, kao i terasa koja čini savršeno mesto za opuštanje i uživanje.

Drugi sprat nudi još dve prostrane spavaće sobe i još jedno prostrano kupatilo, pružajući dovoljno prostora za udoban i privatni odmor.

Dodatni sadržaji ove kuće uključuju garažu koja omogućava direktan pristup dvorištu i kući, što čini parkiranje jednostavnim i praktičnim. Takođe, kuća je obezbeđena video nadzorom i alarmnim sistemom.

Ova elegantna kuća na Bežanijskoj kosi nudi savršenu kombinaciju luksuza, udobnosti i praktičnosti, predstavljajući idealno mesto za udoban i prestižan život u mirnom i bezbednom delu Beograda.

Uknjižena na 257m2 građevinske površine.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, GARAŽA, PARKING, TERASA, VIDEO NADZOR, INTERFON, VIŠESPRATNA KUĆA, PODRUM, OSTAVA, DVORIŠTE

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.