Novi Beograd, Bežanijska kosa-Stojana Aralice

Cena: 750.000 €

Bežanijska kosa 1
Stojana Aralice
Kuća
245.00 m2
Spavaće sobe 7
Kupatila 3
44173
750.000 €

OPIS

 

Novi Beograd, Bežanijska kosa-Stojana Aralice

7.0. uknjižen, plac 1.9 ari

Ova impozantna kuća na Bežanijskoj kosi predstavlja spoj elegantnog dizajna i udobnosti. Smeštena u mirnom delu ovog poželjnog beogradskog naselja, kuća pruža savršen spoj privatnosti i blizine gradske dinamike.Prostrano dvorište oko kuće odiše mirnom atmosferom i pruža prostor za opuštanje i uživanje na otvorenom.Unutar kuće, prostrani i svetli prostori pružaju osećaj prozračnosti i udobnosti. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodnog svetla, dok pažljivo birani materijali doprinose sofisticiranom ambijentu. Kuća je opremljena modernim sadržajima i luksuznim detaljima, što je savršeno za udoban život.Posebna pažnja posvećena je detaljima u kuhinji i kupatilima, gde su korišćeni vrhunski materijali i moderna tehnologija. Spavaće sobe su prostrane i udobne, pružajući privatni kutak za opuštanje.

Sastoji se iz 4 etaže i galerije. U suterenu se nalaze 2 sobe i toalet, a trenutno taj nivo organizovan kao decija igraonica. Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i kupatila, dok se na prvom spratu nalaze 2 velike spavaće sobe, od kojih jedna ima veliku terasu, i kupatila. Na drugom spratu nalaze se 2 spavaće sobe, kao i izlaz na galeriju koja trenutno funkcionise kao radni prostor.

Bežanijska kosa je poznata po svojoj mirnoj atmosferi, ali ova kuća takođe nudi brzu dostupnost do gradskih sadržaja, trgovina i restorana. Ova nekretnina je idealan dom za one koji traže kombinaciju luksuza, komfora i praktičnosti u jednom od najtraženijih delova Beograda.

Uknjižen na 96m2.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, OPEN SPACE, PODRUM, OSTAVA

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.