Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

West Properties poverenje klijenata stiče kroz posvećen, profesionalan i stručan pristup. Svakog klijenta posmatramo kao dugoročnog partnera kome nudimo „custom made“ uslugu.

 

Iako se u Beogradu usled velike tražnje gotovo rasproda sve što se sagradi, kupci nekretnina, bilo da se radi o onima koji ulažu u budući dom ili onima koji žele da investiraju, traže pre svega sigurnost. „Bezbedno ulaganje je imperativ svima. Ovo naročito dolazi do izražaja imajući u vidu da se novogradnje prodaju dok su objekti praktično u temeljima, ali i kod starogradnje, gde treba proveriti da li su rešeni vlasnički odnosi, postoje li upisane hipoteke nad nekretninom i slično. Rizik ulagaja u nekretnine se znatno smanjuje, ali i značajno olakšava sam proces kupoprodaje nekretnina odabirom renomirane kompanije za promet nepokretnostima“, ističe Nikola Stojaković, direktor prodaje u kompaniji West Properties.

 

Kako objašnjava naš sagovrnik, agencija za promet nekretnina obaviće sve neophodne pravne provere pre nego što nekretninu uvede u svoj sistem. „Pravna služba West Properties-a pomoći će svojim klijentima čak i u rešavanju određenih situacija, kako bi se nekretnina pripremila za tržište.“

 

Prema rečima Stojakovića, kada se radi o onima koji žele da prodaju svoju nepokretnost, benefit izbora agencije je i u savetu koji će vam agent pružiti pri određivanju cene stana ili kuće u skladu sa stanjem na tržištu, što je najvažniji korak pri prodaji. „Takođe, dobićete i informaciju o vremenu koje nekretnine slične vašoj provedu u ponudi, kako biste znali kada možete očekivati da se posao završi“, navodi Stojaković.

 

West Properties se konstantno trudi da svojim kupcima obezbedi više od standardne usluge i omogući im da sve poslove vezano za nekretnine završe na jednom mestu. „U ovom trenutku imamo aktuelnu ponudu da svi koji stan kupe preko West Properties-a na poklon dobijaju na poklon rešenje uređenja enterijera, pa novi dom mogu da urede po svojoj želji uz podršku profesionalaca iz te oblasti“, ističe Stojaković.

 

Ovakav jedan kompleksan pristup klijentima zahteva i stalna ulaganja u zaposlene. „Poverenje klijenata stičemo kroz posvećen, profesionalan i stručan pristup. West Properties tokom cele godine sprovodi obuke agenata i to iz različitih oblasti, a sve u cilju što bolje podrške našim klijentima“, zaključuje Stojaković, koji se West Properties-u priključio sredinom ove godine, donoseći bogato internacionalno menadžersko iskustvo.

 

West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

Na drugoj po redu konferenciji koju organizuju Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) i Nacionalno Udruženje Procenitelja Srbije (NUPS) koja će se održati u sredu 9. septembra 2020. godine, uče...

SAZNAJ VIŠE
Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Na gradilištu projekta Stepa Nova, za manje od šest meseci od početka radova, postavljena je ploča prvog sprata i vredno se radi ka izlivanju sledeće ploče. Radovi na izgradnji objekta ...

SAZNAJ VIŠE
KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

Stambeno - poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, na Vračaru u ulici Južni bulevar 112. Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa je &...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.