Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Kvalitet života u metropoli nije određen samo kulturnim sadržajima, mogućnostima za edukaciju i intelektualni razvoj, već i aktivnostima koje su važne za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja.

Sa uređenim stazama za šetnju, trčanje, vožnju bicikla i rolera, terenima za fudbal i tenis, jedna od najlepših i najvećih beogradskih šuma predstavlja idealno mesto za odmor, druženje i rekreaciju na čistom vazduhu.

Smeštena na jednom od beogradskih brda, sa vrhom na 254 metra nadmorske visine, Zvezdarska park-šuma dominira istočnim delom grada. Upravo na njenom obodu niče stambeni kompleks ATRIA Residence koji svojim autentičnim arhitektonskim rešenjem i jedinstvenim okruženjem redefiniše koncept udobnog stanovanja u metropoli.

Objekat ATRIA Residence projektovan je po najvišim standardima i uzdiže se na lokaciji na kojoj grad harmonično koegzistira sa prirodom, pružajući luksuz budućim stanarima da imaju park-šumu za svoje dvorište, a da im je istovremeno gradski centar na dohvat ruke.

Funkcionalno organizovanih 85 stanova različitih struktura raspoređenih u 4 lamele, sa 5 ozelenjenih atrijuma u središtu zgrade koji stanarima obezbeđuju prirodnu ventilaciju i dodatno prirodno svetlo, 125 garažnih mesta, 6 lokala, spa centar sa najdužim privatnim bazenom u gradu i moderno opremljenom teretanom, obezbeđuju sve preduslove neophodne za komforan i kvalitetan porodični život.

Stanovi u ATRIA Residence su pri tom dvostrano ili trostrano orijentisani i budućim stanarima pružaju mogućnost da žive okruženi prirodnim svetlom i zelenilom, sa prelepim pogledom na panoramu grada, čarobnu park-šumu i uređene zelene atrijume.

Više informacija o ovom projektu potražite putem telefona 063 35 44 35  

ili putem mail-a atria@westproperties.rs kao i na sajtu www.atriaresidence.rs

Širimo tim: Tražimo licencirane agente za prodaju nekretnina

Širimo tim: Tražimo licencirane agente za prodaju nekretnina

Zbog povećanog obima posla West Properties otvara konkurs za zapošljavanje više kandidata na određeno radno vreme, sa mogućnošću kasnijeg sklapanja ugovora o radu na neodređeno ra...

SAZNAJ VIŠE
ATRIA Residence: Kako napreduju radovi (novembar 2020.)

ATRIA Residence: Kako napreduju radovi (novembar 2020.)

Na gradilištu projekta ATRIA Residence na Zvezdari završeni su iskopi i započeti su radovi na temeljnoj ploči. Radovi na izgradnji objekta koji će imati 85 stanova u okviru četiri lam...

SAZNAJ VIŠE
KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

Stambeno - poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, na Vračaru u ulici Južni bulevar 112. Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa je &...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.