HALA ZA RENTIRANJE

Cena: 3,50 € / mesečno

Surčin
Inđija
Hala
3243.00 m2
Kancelarije 0
Mokri čvor 0
43262
3,50 € / mesečno

OPIS

Građevinsko zemljište ukupne površine 14ha, završena hala sa multifunkcionalnom industrijskom površinom 3.243 m2. Nalazi se u blizini magistralnog puta Beograd-Novi Sad-Horgoš (E75), parcela direktno izlazi na regionalni put R109 (put sa 4 saobraćajne trake), koji je direktna veza grada Inđije sa međunarodnim autoputem E75. Predložena lokacija se nalazi u delu Bloka 94 koji je predviđen za industrijsku zonu. Dozvoljena je izgradnja industrijskih, proizvodnih i poslovnih objekata za završetak planirane lokacije za industrijsku zonu. Fasadni i krovni paneli ispunjavaju sve termičke i protivpožarne zahteve i standarde. Prozori i konstruktivne fasade su izrađeni od aluminijumskih profila sa prekinutim toplotnim mostom, izo stakla, (proizvođač Glaverbel, Belgija-STOP SOL GREI) odličnih toplotnih karakteristika. Roletne od Al profila po objektu prozora služe za uzdužno provetravanje. Velika vrata su segmentna, mehanizam za otvaranje ispod plafona od kutijastih profila, sa ispunom stirodurom i limom. U segmentu velikih vrata ugrađena su mala vrata dim 95

DODATNE INFO

GREJANJE - CG

KONTAKT

West properties 12

Savetnik za rentu

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.