MAGACINSKO KANCELARIJSKI PROSTOR ZA IZDAVANJE

Cena: 5 € / mesečno

Dorćol
Dunavska
Magacin
1260.00 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 1
42783
5 € / mesečno

OPIS

Poslovni prostor je izgrađen u dva nivoa, sa mokrim čvorovima na svakoj etaži i daje veliku fleksibilnost za organizaciju i namenu. Skladišni prostor se sastoji od dve međusobno spojene hale od 710m2 i 350m2. Visina skladišta je 6,5m, podovi su betonski sa ferobetonom kao završnom obradom, što omogućava visoku funkcionalnost i lakoću održavanja. Ovim je omogućena nosivost od 4,5 t/m2 i jednostavno i lako čišćenje podnih površina. Zidovi hale su od panela visoke energetske efikasnosti i glatkih površina čime je obezbeđene smanjena potršnja energije za klimatizaciju i jednostavno održavanje. Prostor je pravilnog pravougaonog oblika bez stubova unutar objekta čime daje veliku fleksibilnost za organizaciju skladišta. Objekat je građen i opreman u skladu sa „Good Distribution Practice“ i mi nudimo punu asistenciju u procesu ishodovanja Rešenja za velepromet lekova i medicinskih sredstava kod nadležnih ministarstava. Svaka hala ima svoju pristupnu rampu. Građene su tako da budu dostupne kamionima. Ispred rampi je veliki slobodan prostor što omogućava laku manipulaciju. Oko objekta je obezbeđen parking prostor.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Ostalo

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.