Zgrada u Crnotravskoj

Cena: 6.000 € / mesečno

Banjica
Crnotravska
Pos. objekat
778.00 m2
Kancelarije 0
Mokri čvor 0
43989
6.000 € / mesečno

OPIS

Poslovni objekat na odlicnoj lokaciji. Sastoji se iz podruma, prizemlja, prvog sprata i potkrovlja, sa ukupnom neto povrsinom 778m2.

Podrum se sastoji iz stepenisnog prostora, 3 magacina, ostave, ostave za pelet, toaleta i okna sa ukupnom neto povrsinom 181m2.

Prizemlje se sastoji iz ulaza sa stepenicama, hodnika, stepenisnog prostora, ulaznog trema, prodajnog i izlozbenog prostora, kancelarije, prijema robe, ostave i 3 toaleta kao i rampe za prijem robe sa ukupnom neto povrsinom 209,08m2.

Prvi sprat je po strukturi kao i prizemlje i sastoji se iz hodnika, 2 toaleta i 3 velike prostorije koje funkcionisu kao kancelarije kao i jedne terase sa ukupnom neto povrsinom 209,08m2.

U potkrovlju objekta se nalazi jedno kupatilo kao i prostor otvorenog koncepta koji moze funkcionisati kao odvojen apartman, prostor za arhiv ili neku drugu namenu. Ukupna povrsina potkrovlja iznosi 178m2. 

Stolarija u zgradi je od aluminijuma, a stepeniste kao i pod u hodniku je granitno. U podrumu zgrade nalazi se kotao za grejanje (nafta i pelet).

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PODRUM

KONTAKT

Dejana Đokić

Sektor rente

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.