PRIVATNE KANCELARIJE UZ FLEKSIBILNE USLOVE ZAKUPA

Cena: 25 € / mesečno

Blok 20, Hyatt
Milentija Popovića
Pos. prostor
38.00 m2
Kancelarije 2
Mokri čvor 2
42916
25 € / mesečno

OPIS

Kancelarija u okviru hotela Hyatt na 1.spratu, sa recepcijom i liftom.

Kancelarije su privatne, sa raspoloživim veličinama od 38-3000m2, potpuno nameštene i opremljene. Postoji mogućnost da se kancelarije izdaju i potpuno prazne. Sa zasebne recepcije koriste se 3 lifta, gdje se putem kartice pristupa 1.spratu i Vašoj kancelariji. Udobnost je prvi utisak, svetle kancelarije, svi sadržaji hotela (SPA, restorani, kafići) na raspolaganju uz 15% popusta, kao i zagarantovano parking mesto. Na spratu je i potpuno opremljena sala za sastanke sa 15 mesta, koja se koristi 1h dnevno bez ikakvih doplata, a cena uključuje i kafe aparat, aparat za vodu, mini frižider, infrastrukturu za sve brzine interneta, čišćenje kancelarija 3 x sedmično. Odobreni su posebni pousti za ugovore o zkupu na 12 /24 meseca. Klijenti ne plaćaju proviziju.

Lokacija garantuje brz pristup celom Novom Beogradu, ali i svim drugim delovima grada. U najbližem okruženju su mnoga javna parking mesta, tržni centar, poznati restorani, kafići i mnogi drugi sadržai od značaja.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, PARKING, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, PLAKARI

KONTAKT

West Properties 15

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.