PRIVATNE KANCELARIJE UZ FLEKSIBILNE USLOVE ZAKUPA

Cena: 840 € / mesečno

Blok 20, Hyatt
Milentija Popovića
Pos. prostor
38.00 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 1
42916
840 € / mesečno

OPIS

Kancelarija u okviru hotela Hyatt na 1.spratu, sa recepcijom i liftom.

Kancelarije su privatne, sa raspoloživim veličinama od 38-3000m2, potpuno nameštene i opremljene. Postoji mogućnost da se kancelarije izdaju i potpuno prazne. Sa zasebne recepcije koriste se 3 lifta, gdje se putem kartice pristupa 1.spratu i Vašoj kancelariji. Udobnost je prvi utisak, svetle kancelarije, svi sadržaji hotela (SPA, restorani, kafići) na raspolaganju uz 15% popusta, kao i zagarantovano parking mesto. Na spratu je i potpuno opremljena sala za sastanke sa 15 mesta, koja se koristi 1h dnevno bez ikakvih doplata, a cena uključuje i kafe aparat, aparat za vodu, mini frižider, infrastrukturu za sve brzine interneta, čišćenje kancelarija 3 x sedmično. Odobreni su posebni pousti za ugovore o zkupu na 12 /24 meseca. Klijenti ne plaćaju proviziju.

Lokacija garantuje brz pristup celom Novom Beogradu, ali i svim drugim delovima grada. U najbližem okruženju su mnoga javna parking mesta, tržni centar, poznati restorani, kafići i mnogi drugi sadržai od značaja.

Kontaktirajte Vašeg agenta, 060/0719 266

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, PARKING, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, PLAKARI

KONTAKT

MILICA STOJKOVIĆ

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.