BUDUCNOST JE SADA,

Cena: 20 € / mesečno

Centar
Bulevar kralja Aleksandra Karađorđevića
Pos. prostor
435.00 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 2
43095
20 € / mesečno

OPIS

Poslovni objekat „Revolucija“ svojom arhitekturom i sadrzajima, svesno nastavlja vrednosti arhitekture i progresa koje Bulevar vekovima nosi. 

Objekat donosi novi impuls okruzenju svojim savremenim izgledom. Za svaki sprat projektovana je terasa, cija je finalna materijalizacija zamisljena i projektovana u oblozi drveta a ograda je definisana zardinjerama sa bujnim zelenilom. Tako ce unutrasnji radni prostor biti istinski oplemenjen dozivljajem prirodnog materijala i zelenila. Posebna paznja je posvecena fleksibilnosti organizacije poslovnog prostora gde je zahvaljujuci opremljenosti prostora podignutim podovima, fleksibilnom sistemu klimatizacije ali i ambijentalnoj raznovrsnosti moguce na vise razlicitih nacina organizovati i koristiti prostor. Predvidjena je prirodna ventilacija poslovnog prostora. U prizemlju objekta se nalaze luksuzno opremljeni lokali, kojima se pristupa iz Bulevara. U podzemnoj garazi moguce je parkirati 64 vozila. Za poslovne ljude koji koriste bicikl u javnom saobracaju, obezbedjena su mesta za parkiranje kao i tusevi. Na petom i poslednjem spratu nalaze se najsavremenije opremljeni konferencijski i event centri sa ekskluzivnim unutrasnjim galerijskim i dvovisinskim prostorom koje spolja prate velike terase ususkane u zelenilo.

DODATNE INFO

GREJANJE - Ostalo, LIFT, GARAŽA, PARKING, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA

KONTAKT

Aleksandar Ilić

Savetnik za rentu

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.