ZIEGEL HOUSE - POSLOVNI KOMPLEKS NA VRAČARU

Cena: 16 € / mesečno

Hram Svetog Save
Nebojšina
Pos. prostor
334 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 2
40301
16 € / mesečno

OPIS

Poslovni centar Ziegel House nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu na Vračaru na uglu Rudnicke i Nebojšine ulice pored autoputa Autokomande i Hrama Svetog Save.

Oslobođen je prostor u okviru B lamele / kancelarija 334m2 na 3.spratu i lokal u prizemlju sa osnovom od 130m2+terasom 85m2, kao i prostor u C lameli / lokal na 4 etaže cca 260m2. 

Kompleks Ziegel Kuće je površine 5000 m2 i osigurao je ukupno 70 parking mesta u podzemnoj garaži. Ovaj poslovni kompleks izuzetne izrade i karakteristike predstavlja jedinstvenu priliku za sve ozbiljne kompanije koje su u potrazi za kvalitetnim poslovnim prostorom u blizini centra grada. Koncept open space dopušta zakupcima da kreiraju prostor prema svojim potrebama. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, HLAĐENJE A/C, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Milica Stojković

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.