LUKSUZNO SREĐEN STAN SA PANORAMSKIM POGLEDOM U BEOGRADU NA VODI,GARAŽNO MESTO, TROSTRANO ORIJENTISAN

Cena: 2.500 € / mesečno

Beograd na vodi
Bulevar Vudroa Vilsona
Stan
90.00 m2
Spavaće sobe 3
Kupatila 2
42219
2.500 € / mesečno

OPIS

Luksuzno sređen stan sa panoramskim pogledom, koji je u prestižnom kompleksu Beograd Na Vodi.

Sastoji se od velikog ulaznog hodnika u kom se nalazi prvo kupatilo sa tuš kadom, nastavlja se na dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom i izlazom na terasu. Drugo kupatilo je opremljeno kadom i nalazi se u odvojenom spavaćem bloku koji ima tri sobe. Dve sobe su orijentisane ka reci a treća ka Kalemegdanu. U stanu postoji odvojen deo za vešeraj kao i veliki broj ugradnih ormara. Stan je kompletno luksuzno opremljen, Dnevna soba je opremljena vrhunskom kožnom garniturom Natuzzi, ambijentalnim osvetljenjem, dok je u kuhinji je bela tehnika marke Bosch.

Stan je trostrano orijentisan, dok se sa terase pruža pogled jednim delom ka reci a drugim ka starom delu grada i upotpunjuje sliku grada koja Vas neće ostaviti ravnodušnim. Stanu pripada garažno mesto.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, TERASA, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, OSTAVA, ŠPORET, FRIŽIDER, VEŠ MAŠINA, SUDOMAŠINA, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.