STAN SA PARKINGOM, ODLIČAN KAO POSLOVNI PROSTOR

Cena: 2.000 € / mesečno

Centar
Hadzi Melentijeva
Stan
167.00 m2
Spavaće sobe 5
Kupatila 3
41291
2.000 € / mesečno

OPIS

Stan u okviru trospratne zgrade.

Veoma svetao, komforan salonski stan, sa balkonom i parking mestom, poseduje dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, pet spavaćih soba, dva kupatila i dva toaleta. Može se koristiti za stanovanje kao i za poslovne aktivnosti. Visina plafona 3m, unutrašnja stolarija vrhunska od medijapana obojena poliuretanskim bojama u belo, prozori od ALU bravarije sa termomostom i ALU roletnama – vrhunska izolacija, fasada od pikovanog kamena prljavo belo, a stepenište od granita sa velikim prozorima i vratima od aluminijuma na medjuspratu. Objekat je obezbeđen video nadzorom, alarmom i metalnim ogradama visine 2m po obodu placa, a parking mesta obezbedjena i fizički odvojena od trotoara i ulice. U cenu su uračunata i 2 parking mesta. Moguće je dodatno zakupiti i prizemlje od 54m2 u istoj zgradi koje raspolaže sa dve velike prostorije, kupatilom i kuhinjom. Postoji mogućnost korištenja dvorišta.

Odlična povezanost sa svim delovima grada i glavnih gradskih saobraćajnica.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, GARAŽA, PARKING, TERASA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIŠESPRATNA KUĆA

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.