Luksuzni Ski Centar Omorika, Kopaonik

Cena: 6.000 €

Centar
Omorika Ski
Kuća
1000.00 m2
Spavaće sobe 4
Kupatila 2
44008
6.000 €

OPIS

Luxury Ski Complex Omorika na Kopaoniku je projekat harmonije prirode i ekskluzivnosti. Ovo je budući, novi turistički centar Kopaonika, kreiran kao  najmoderniji koncept planinskog života u maniru francuskih alpa, a u nezamenljivoj lepoti Kopaonika. Koncept Faze 1 projekta se sastoji iz  5 luksuznih villa Challet 1, 2, 3, 4 i 5, dizajniranih sa posebnom pažnjom i orijentisane ka apsolutnom komforu i hedonizmu svojih vlasnika i korisnika.

Svaka od ovih 5 villa je autentična sa svojim imidžom ali im je svima zajedničko - primenjeni prirodni materijali u visoko kvalitetnoj obradi i sve to  ukomponovano i elegantno u jednostavnim formama, bez previše detalja.

 

Sve vile su opremljene liftovima i savremenim sistemom zaštite. Pametni sistem instalacija vam omogućava upravljanje sa mobilne aplikacije, sa bilo koje tačke sveta. Odgovornim projektovanjem se vodilo računa o potrošnji energije, pa su sve vile projektovane u visokom razredu energetske efikasnosti.

 

Svaki objekat ima pejzažno uređenu okućnicu, spoljnu saunu i alpsku banju (drvena kupka na otvorenom), organizovan i pripadajući parking prostor. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su wellnes i spa, bazen, masaža, kućni biskop, snowboard, skijanje i motorne sanke.

 

Svaka vila ima svoju autentičnost,  a vi kao budući vlasnik možete doprineti učestvovanjem u dizajnu enterijera, kreirajući svoju oazu za beg od gradske vreve i ubraznog života.

 

Kupovinom ville, ne investirate samo u podizanje kvaliteta svog dragocenog odmora, već vam je omogućen i povraćaj investicije uz  raspoloživost službe facility & rental managementa 24/7, koja uz redovno održavanje vaših apartmana omogućava i kontrolu izdavanja istog. Dodatne pogodnosti su organizovanje pešačkih tura, izleta, jahanja, vožnje kvada, planinarenja i sl.

 

Ovaj novi turistički centar Kopaonika je planiran na 1820m nadmorske visine, prostire se na 1,15ha površine,  sa pogledom na vrhove Kopaonika, Stare planine, Rtnja, Jastrepca i cele Srbije. Nalazi s na 3,5km od skijališnog centra i sa dirketnom vezom sa 2 skijališne staze.

Dopustite sebi da budete deo francuskog šarma visoke klase.

 

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Ostalo, LIFT, GARAŽA, PARKING, TERASA, OPEN SPACE, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, OSTAVA, POMOĆNI OBJEKAT, DVORIŠTE, BAZEN

KONTAKT

Lidija Martinović

Savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.