Ekskluzivna vila na Dedinju

Cena: 830.000 €

Dedinje
Aleksandra Stamboliskog
Kuća
240.00 m2
Spavaće sobe 3
Kupatila 2
43821
830.000 €

OPIS

Na Dedinju, u diplomatskom okruženju, nalazi se ova ekskluzivna vila. Stari tip gradnje i arhitekture je  modernizovan najkvalitetnijim materijalima - mermerom i granitom  sa dekorativnom ogradom od kovanog gvožđa. Kuća je organizovana u tri nivoa: raskošni dnevni boravak u prizemlju, sa odvojenom kuhinjom i trpezarijom i mokrim čvorom. Na spratu su dve spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba, sa kupatilom, a druga  je nastala spajanjem dve manje spavaće sobe. Romantični balkon dodatno daje šarm ovoj vili. U suterenu je organizovan prostor, sa prirodnim svetlom, koji može imati raznu namenu - od poslovnog, preko razonode do prostora za ostavu. Grejanje je na gas. Vila se nalazi sama na uknjiženom placu od 3,6 ari,okružena  zelenom površinom sa dugogodišnjim drvećem, letnjikovcem i garažnim mestom, sa dobro organizovanim prilazom.Uknjiženo.

DODATNE INFO

GREJANJE - Gas, GARAŽA, TERASA, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, VIŠESPRATNA KUĆA, PODRUM, DVORIŠTE

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.