Kuće u izgradnji Fruška gora

Cena: 260.000 €

Fruška Gora
Fruška Gora
Kuća
148.00 m2
Spavaće sobe 3
Kupatila 2
43873
260.000 €

OPIS

Ovaj luksuzni kondominijum nije samo poseban zbog svog netaknutog okruženja u kome se nalazi, već i zbog velokog broja pogodnosti u vidu usluga na lokaciji, maksimalno olakšavajući i osiguravajući život njenih žitelja. Projekat je zamišljen kao zajednica zatvorenog tipa, sa kontrolisanim pristupom na ulazu, portirskom službom, kao i mnogim drugim pogodnostiima.  Ove porodične kuće kreirane su u dijalogu sa prirodnim okruženjem. Sazdane od prefabrikovanih betonskih elemenata po švedskom sistemu gradnje i obložene prirodnim materijalima koji se utapaju u svoju okolinu. Zahvaljujući prozorima od poda do plafona, sobe otvaraju impozantan pogled na prostranstvo Fruške gore. U ponudi su kuće od 137 do 147 m2, na dva nivoa. U ranim fazama mogućnost kreiranja rasporeda, kao i dodatnog opremanja u zavisnosti od želja kupca. Život na području Fruške gore nudi vam potpuni spokoj usred prirode. Na inzvanrednoj lokaciji, na samo 70 km udaljenosti od Beograda, 20 km od Novog Sada i 9 km od Sremskih Karlovaca. U neposrednoj blizini kompleksa se nalaze mnoge znamenitosti, manastiri, vinarije, turističke atrakcije koje će upotpuniti ugođaj življenja.  

U cenu nije uključen PDV.

 

 

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, PARKING, TERASA, VIDEO NADZOR, OSTAVA, DVORIŠTE

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.