LOKAL U OBJEKTU ATRIA RESIDENCE

Cena: 304.680 €

Zvezdarska šuma
Dragiše Lapčevića
Lokal
126.95 m2
Kancelarije 0
Mokri čvor 0
42742
304.680 €

OPIS

U prizemlju ATRIA RESIDENCE objekta u izgradnji pored 85 stanova, 127 garažnih mesta smešteno je šest lokala sa direktnim pristupom iz ulice Veljka Dugoševića koji će stanarima omogućiti da svakodnevnu kupovinu obavljaju u okviru kompleksa. Lokal broj 06 je deo lamele 4 čiji je rok završetka mart 2023. U ponudi su površine od 126-260m2. Svi lokali su u potpunosti otvoreni prema ulici (uz mogućnost formiranja izloga u punoj širini lokala), infrastrukturno su opremljeni, sa osnovama pravilnog oblika i minimalnim brojem ograničavajućih konstruktivnih elemenata u enterijeru. Objekat je pozicioniran na jednoj od najviših tačaka Beograda, na samom obodu Zvezdarske šume, pruža privatnost i izolovanost od gradske gužve, ali i odličnu povezanost sa centrom grada i svim bitnim gradskim sadržajima.

 

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, VIDEO NADZOR, INTERFON, TELEFON, KLIMA, OSTAVA, BAZEN

KONTAKT

Mihailo Novčić

Savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.