Stan Pančevo Centar

Cena: 210.000 €

Donji Grad
Pančevo
Stan
143.00 m2
Spavaće sobe 3
Kupatila 2
43538
210.000 €

OPIS

Stambeno poslovni objekat smešten u samom gradskom jezgru Pančeva, svojom estetikom i funkcionalnošću predstavlja spoj savremenog i tradicionalnog načina stanovanja, koji odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog. Izuzetno povoljna lokacija daje mogućnost uživanja u prednostima koje pruža stanovanje u centru grada, sa svega nekoliko minuta hoda od važnih kulturnih, obrazovnih, trgovinskih centara.

Objekat svojim arhitektonskim i likovnim izrazom, daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost, a njegova odlična pozicioniranost pruža osećaj komfora u raznolikom izboru društvenog, obrazovnog, kulturnog i rekreativnog sadržaja i svega što Vam je važno da upotpuni ugođaj savremenog, modernog načina stanovanja.

Stambeni prostor odlikuju prostrane, funkcionalne jedinice izuzetne osvetljenosti uslovljene staklenim površinama od poda do plafona, završne spratne visine 2,85m. Prednost ovog koncepta stanovanja je mogućnost izlaska na terase iz svake prostorije u stanu. Tehnološki unapređen sistem gradnje uključuje ugradnju prirodnih, visokokvalitetnih, atestiranih materijala koji svojom estetikom i kvalitetom zadovoljavaju i najistančanije ukuse i zahteve kupaca (prvoklasna podna i zidna keramika vrhunskog dizajna; kompletno opremljena kupatila sofisticiranog, modernog dizajna; podne obloge od hrastovog, troslojnog parketa prilagođene podnom grejanju; eloksirana aluminarija,…). U svim stambenim jedinicama je podno grejanje priključeno na gradsku toplanu. Svaki stan ima svoj vodomer i kalorimetar, što daje mogućnost kontrole i upravljanja potrošnjom. Vrhunska tehnologija Mts optičke mreže do svakog stana omogućiće najbrži protok informacija.

 

Položaj, dobra saobraćajna infrastruktura, blizina glavne autobuske stanice, omogućava brz pristup svim delovima grada i odličnu međugradsku komunikaciju sa Beogradom na svega 16km, a neophodni sadržaji, koji će odgovoriti potrebama budućih stanara, su na svega par metara udaljenosti.”

DODATNE INFO

GREJANJE - Podno, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, LOĐA, VIDEO NADZOR, INTERFON

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.