Njegoševa 92m2 salonac, dvostran,1/3 360000

Cena: 360.000 €

Kalenić pijaca
Njegoševa
Stan
92.00 m2
Spavaće sobe 2
Kupatila 1
43957
360.000 €

OPIS

U dobroj zgradi, u jednoj od najlepših ulica na Vračaru, nalazi se stan od 92m2. Ulaz u zgradu je održavan i zgrada je dobro pozicionirana sa drvoredom ispred.

Stan se sastoji od spavaće sobe, kupatila, kuhinje i preostali deo stana je bez pregradnih zidove, tako da daje mogućnost da kombinujete prostorije u skladu sa svojim potrebama i željama. Započeto renoviranje je uradjeno (obijeno sve do cigle, podovi ojačani) tako da i to pruža mogućnost da sve uradite po želji. Dvostranost stana daje puno svetlosti. Grejanje u stanu je etažno, klima i kamin su dodatne pogodnosti.

Idealan je za poslovni prostor, kao i za život, pogotovo što se u blizini nalazi garaža koja pruža mogućnost parkiranja.

Blizina svih institucija, škola, fakulteta, prevoza, prodavnica, pijace, čini skup dodatnih pogodnosti za život na ovoj lokaciji.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, SALONAC, OPEN SPACE, INTERFON, KLIMA

KONTAKT

Anica Dobrosavljević

Savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.