ICE PEAK - KOPAONIK TRESKA

Cena: 65.100 €

Treska
Treska
Stan
29.00 m2
Spavaće sobe 1
Kupatila 1
44035
65.100 €

OPIS

Ice Peak - Kopaonik  je savršena destinacija za sve one koji žele da investiraju pametno, uživaju u prirodi i skijanju ili jednostavno da se opuste i odmore tokom svih godišnjih doba.

Nalazi se u Vikend naselju, udaljen 5km od turističkog centra Kopaonik i na dva km od najbliže žičare.

Kompleks se sastoji od 3 objekta koji poseduju javne i zajedničke sadržaje kao što su zatvoren bazen, caffebar sa otvorenom terasom, salon za zabavu, fitness centar, skijašnicu, vešernicu, zadnje dvorište za porodične aktivnosti - roštiljanje i druženje.

Pored navedenog u okviru kompleksa je i parking odmah do asfaltnog puta. U ponudi su apartmani kvadratura 29 i 33 m2 na različitim pozicijama. Kvalitetno su toplotno izolovani i sa predsivnim pogledom. U gradnji se koriste se materijali koji su u harmoniji sa okruženjem, a po najvišim standardima savremene arhitekture. 

Pozovite nas i iskoristite svoju priliku za kupovinu aparmtana po promotivnim cenama do kraja godine!

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, NOVOGRADNJA

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.