West Properties poklanja svoje usluge zdravstvenim radnicima

West Properties poklanja svoje usluge zdravstvenim radnicima

U naredna tri meseca kompanija West Properties pojedine svoje usluge ponudiće kao poklon zdravstvenim radnicima zaposlenim u javnim zdravstvenim ustanovama, kao znak zahvalnosti za njihovu požrtvovanost tokom pandemije Covid-19.

Na taj način lekari, medicinske sestre, tehničari i drugi zaposleni u javnim zdravstvenim ustanovama tokom maja, juna i jula meseca 2020. godine ukoliko žele da kupe ili prodaju nekretninu, iznajme je ili izdaju, potpisivanjem Ugovora o posredovanju sa kompanijom West Properties to mogu učiniti bez plaćanja agencijske provizije.

Takođe, West Properties će kao dodatnu pogodnost zdravstvenim radnicima obezbediti i procenu vrednosti nepokretnosti za potrebe dobijanja stambenog kredita za nepokretnosti na teritoriji Beograda bez plaćanja naknade za ovu uslugu.

Na ovaj način West Properties, kao društveno odgovorna kompanija, želi da oda priznanje i zahvali se onima koji su podneli najveći teret tokom pandemije korona virusa boreći se za dobrobit svih nas.

Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

West Properties poverenje klijenata stiče kroz posvećen, profesionalan i stručan pristup. Svakog klijenta posmatramo kao dugoročnog partnera kome nudimo „custom made“ uslugu.   Iako...

SAZNAJ VIŠE
Luksuz je način života

Luksuz je način života

Svrha luksuza je da korisnicima luksuzne robe i usluga pruži udobnost, estetsko zadovoljstvo, komfor, uživanje, kvalitet i sigurnost. Pogledajte u našoj ponudi neke od lepih, velikih i luksuz...

SAZNAJ VIŠE
Širimo tim: Tražimo agente za prodaju nekretnina

Širimo tim: Tražimo agente za prodaju nekretnina

Zbog povećanog obima posla i širenja na novi segment tržišta otvorenog, brokerskog posredovanja u pojedinačnoj prodaji, West Properties otvara konkurs za zapošljavanje više...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.