Nodilova - Banovo Brdo

Cena: 650 € / mesečno

Ada Ciganlija
Nodilova
Stan
55.00 m2
Spavaće sobe 2
Kupatila 1
44251
650 € / mesečno

OPIS

Divan, ušuškan stan u mirnoj ulici na Banovom Brdu u neposrednoj blizini Ada Mall i Ade Ciganlije. Stan je 2.0 i u potpunosti je opremljen sa ukusom i spreman za useljenje od 01.06.2024. Idealan za bračni par ili pojedinca kome je bitan mir i odmor nakon napornog radnog dana. Stan se nalazi na I spratu nove, fino održavane zgrade, dvostrano je orijentisan, nameštaj je u odličnom stanju, kuhinja je kompletno opremljena. Za svaku preporuku. Vlasništvo fizičkog lica. Preferiran dugoročni zakup / 12 + meseci. Troškovi infostana, struje i ostalih dažbina u proseku oko 120 EUR/mesečno. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, NOVOGRADNJA, LOĐA, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, ŠPORET, FRIŽIDER, VEŠ MAŠINA, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Aleksandar Kurkanović

Head of Lease

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.