PETOSOBAN STAN NA BANOVOM BRDU

Cena: 2.000 € / mesečno

Banovo brdo
Gruje Miškovića
Stan
175.00 m2
Spavaće sobe 4
Kupatila 4
43265
2.000 € / mesečno

OPIS

Jedinstven petosoban stan u jedom od najlepših delova Banovo brda. 

Stan se nalazi u novoj zgradi sa tri stana. Sastoji se iz tri master sobe sa pripadajućim kupatilima, jedne radne ili dečije sobe, gostinjskog toaleta, vešernice, i prostranog dnevno trpezarijskog dela sa izlazom na divnu terasu koja je dvorišno orijentisana.

Stan je opremljen ugradnim plakarima, keramikom i sanitarijama visokog kvaliteta, klimatizovan je sa šest uređaja, ugrađen je prečišćivač vode, postavljena je najbolja bela tehnika i ima pripadajuća dva komotna garažna mesta. Ceo stan je izrazito svetao i funkcionalan, sa visinom plafona od 3,20m.

Nalazi se u blizini parka, sa obiljem zelenila, u neposrednoj blizini Košutnjaka, komercijalnih sadržaja i odlično je povezan sa svim delovima grada.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, NOVOGRADNJA, TERASA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KLIMA, OSTAVA, ŠPORET, FRIŽIDER, VEŠ MAŠINA, SUDOMAŠINA, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.