BW Terraces

Cena: 3.000 € / mesečno

Beograd na vodi
Hercegovačka
Stan
136.00 m2
Spavaće sobe 4
Kupatila 2
44238
3.000 € / mesečno

OPIS

Izuzetan stan u sklopu Beograda na vodi- BW-Terraces. Stan je 4.0 , korisne površine  136 m2.

U neposrednoj blizini su brojni restorani, kafići i prodavnice, dok se na prvom spratu zgrade nalazi vrtić i dvorište sa igralištem za decu i kutkom za sedenje za odrasle. Ovo je jedna od najpoželjnijih stambenih zdanja u okviru projekta Beograd na vodi.Odmah preko puta je Park Beograd – prirodna oaza u samom centru grada. Nepokretnost se izdaje nenameštena,iako postoji mogućnost da je vlasnici opreme u slučaju dužeg zakupa. Spavaći deo je odvojen od dnevne zone. U stanu je prostran dnevni boravak sa trpezarijom i funkcionalnom kuhinjom. Poseduje 2 terase  10m2 i 24m2 sa koje se pruža panoramski pogled na reku . U sklopu zgrade ima zatvoren bazen sa izlazom na baštu, teretana sa staklenim zidovima i posebnim prostorom za jogu i fitnes.

Za više informacija pozovite +38160-0719-263

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, NOVOGRADNJA

KONTAKT

Stefan Đumić

Savetnik za izdavanje

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.