Ekskluzivna ponuda - Penthouse na Novom Beogradu

Cena: 599.000 €

Blok 19a
Vladimira Popovića
Stan
189.00 m2
Spavaće sobe 2
Kupatila 2
43992
599.000 €

OPIS

Ovaj izuzetan penthouse nalazi se na sedmom spratu novijeg stambenog kompleksa na Novom Beogradu. Zgrada je veoma lepo održavana i poseduje fizičko obezbeđenje, a stan se sastoji od prostrane dnevne zone i trpezarije, vizuelno izdvojene kuhinje, dve spavaće sobe, dva kupatila i jednog toaleta. Prostrana terasa na koju se izlazi iz dnevne sobe poseduje fontanu i roštilj i pravi je raj za uživanje i okupljanje sa prijateljima. Na drugu, takođe, veliku terasu se izlazi iz master spavaće sobe. Stan se prodaje potpuno opremljen tehnikom i nameštajem u neutralnim nijansama, veoma lako prilagodljivim svim ukusima. Na raspolaganju za kupovinu je prostrano stabilno garažno mesto u podzemnom nivou kompleksa. Stan za svaku preporuku!

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, TERASA, LOĐA, PENTHAUSE, INTERFON, KLIMA, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.