Vračar - Bulevar Kralja Aleksandra, 3.0 93m2

Cena: 383.000 €

Bulevar kralja Aleksandra
Bulevar Kralja Aleksandra
Stan
93.34 m2
Spavaće sobe 3
Kupatila 2
43787
383.000 €

OPIS

Na jednom od prvih obeležja urbanog Beograda, mestu gde je bio DEPO prvih beogradskih tramvaja, čime se Beograd svrstao u moderne evropske prestonice, realizuje se luksuzan, a pre svega udoban stambeno-poslovni kompleks  - Landmark Residence.

Kreiran da zadovolji najzahtevnije  potrebe stanara, kompleks je osmišljen kao ekskluzivan, centralno pozicioniran i lako dostupan u užurbanoj gradskoj vrevi.

Pažljivim projektovanjem, svojim stanarima, pored udobnosti garantuje i intimu i posebnu atmosferu.

Sastoji se iz tri lamele u koje se ulazi iz posebno dizajniranog unutrašnjeg prostora, podeljenog na dve celine - zonu posvećenu komercijalnom sadržaju i zonu mira - posvećenu isključivo stanarima kompleksa. Primenjeni su najmoderniji i najkvalitetniji materijali kako po pitanju tehničkih parametara, tako i po pitanju estetike. Prirodni materijali i tople boje daju dodatni nivo ekskluziviteta ovom novom beogradskom landmark-u.

Stanovi su prostrani, dobro strukturirani, sa odvojenim spavaćim delom i open-space konceptom u delu dnevnog boravka. Svaki stan poseduje sistem pametnog doma.

U ponudi su stanovi sa dve, tri i četiri spavaće sobe uz koja su predviđena po dva parking mesta u prostranoj garaži na četiri nivoa, a dostupni su i Charge&Go električni punjači.

Završetak gradnje je planiran za kraj 2024.godine. Dinamika plaćanja je sinhronizovana sa procesom gradnje i deli se u 5 faza. Projektno finansiranje prati Banca Intesa, kod koje je moguće obezbediti i kredit u ranijoj fazi gradnje.

 

Cene i kategorije stanova se kreću od 4000 eur/m2 do 5.180 eur/m2

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, TERASA, LOĐA, FRANCUSKI BALKON, VIDEO NADZOR, INTERFON, KLIMA, DVORIŠTE

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.