Novogradnja nadomak Krunske ulice

Cena: 406.300 €

Kalenić pijaca
Kalenić
Stan
95.00 m2
Spavaće sobe 3
Kupatila 2
44106
406.300 €

OPIS

Ovaj objekat se gradi na Vračaru u jednom od najprestižnijih delova Beograda. U neposrednoj blizini je pijaca Kalenić, a nedaleko su i najbolje obazovne institucije za decu i mlade: 14. Beogradska gimnazija, i mnogobrojni fakulteti (Arhitektonski, Gradjevinski, Elektrotehnički, Mašinski, Tehnološki, Pravni...). Bulevarom Kralja Aleksandra se ostvaruje brza veza sa samim centrom, a preko ulice Kneza Miloša, brzo se stiže do auto puta i dalje do Novog Beograda. Rešenje enterijera je inspirisano rešenjem fasade. Vanvremenski utisak koji ostavlja izgled fasadnh elementa je sa velikom pažnjom pretočen u enterijer ulaznog hola. Na raspolaganju su stanovi od 95 m2, 149 m2 i 158 m2, kao i garažna mesta. U cenu stana nije uključen PDV. Rok za završetak gradnje je kraj 2025. godine.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, TERASA

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.