Ekskluzivna prilika za investiciju

Cena: 3.000.000 €

Širi centar
Beogradski put
Ugost. objekat
4454.00 m2
Kancelarije 37
Mokri čvor 40
44004
3.000.000 €

OPIS

U banatskoj ravniici, u neposrednoj blizini jednog od najlepših banatskih gradova, Vršca, prodajemo ovaj izuzetan hotelski objekat sa već razvijenim turističkim potencijalom.

Na raskošnoj površini, sa 37 opremljenih soba, različitih tipova, sa bazenima u okviru aqua parka  i sportskim terenima i dobro organizovanim pristupom i parkingom, salom za bankete i vinskim podrumom kao i pripadajućom uređenom zelenom površinom, ovaj kompleks predstavlja oazu nadomak Beograda, a opet pokraj Vršca, grada koji svakako ima razvijenu kulturnu baštinu i kulturni sadržaj koji vam može upotpuniti dane odmora.

Uz potencijale u vinskom turizmu, sportskom turizmu i kulturnim sadržajima, Vršac je grad koji zaslužuje investicionu pažnju. 

Uknjiženo.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Gas, GARAŽA, VIDEO NADZOR, KTV - INTERNET, TELEFON, DVORIŠTE, BAZEN

KONTAKT

Lidija Martinović

Savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.