BW Residences

BW Residences

Belgrade Waterfront

BW Residences su savršen izbor za mlade urbane profesionalce i preduzetnike, kao i za porodice u potrazi za kvalitetnim životnim okruženjem.

 

Po ulasku u prirodno osvetljeno predvorje BW Residences, kroz proširena staklena vrata, stanari će prošetati dizajniranim putem do svog novog luksuznog doma. 

Moderni stanovi sa jednom, dve, tri, četiri i pet spavaćih soba raspoređeni su na 20 spratova i dizajnirani tako da stvore duh savremenog komfora prilagođen urbanom životu. Kao dodatak komforu tu su dva bazena, teretana, dečije igralište i najveći tržni centar na Balkanu.

 

Stanovi su potpuno opremljeni najvažnijim kućnim aparatima. Prostrane prostorije, visokokvalitetna završna obrada, prozori od poda do plafona koji obezbeđuju obilje dnevne svetlosti, čine život u BW Residences prilagođen onima sa prefinjenim ukusom i koji traže adresu drugačiju od drugih. Velike terase sa pogledom na reku i grad prednost su ove prvo izgrađene zgrade u okviru projekta Beograd na vodi.

 

LOKACIJA:

 

Odabir BW Residences za novu adresu dolazi sa brojnim dodatnim pogodnostima koje olakšavaju praktičan način života. Pored ponude koja se nalazi u neposrednoj blizini samih zgrada, stanari će takođe uživati u lakom pristupu hotelu sa 5 zvezdica koji je udaljen svega 2 minuta, na 4 minuta je Beogradski park, a omogućen je i jednostavan pristup šoping centru koji se nalazi na svega 6 minuta udaljenosti. Uz potpuno opremljenu teretanu, zatvorene bazene i dečiju igraonicu nikada neće biti dosadnog trenutka.

 

SPRATNOST:  

20 spratova

 

STRUKTURA STANOVA:  

od 60 do 120m2

 

GARAŽA: 

Privatni parking, kao i spoljni parking dostupan gostima

 

 

 

 

 

MIA Dorćol

MIA Dorćol

Dorćol

Cena: od 15 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Stepa Nova

Stepa Nova

Vojvode Stepe, Voždovac

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
Ušće Tower Two

Ušće Tower Two

Blok 16, Novi Beograd

Cena: od 17 € / m2

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.