BW Residences

BW Residences

Belgrade Waterfront

Po ulasku u prirodno osvetljeno predvorje BW Residences, kroz proširena staklena vrata, stanari će prošetati dizajniranim putem do svog novog luksuznog doma. Moderni stanovi sa jednom, dve, tri, četiri i pet spavaćih soba raspoređeni su na 20 spratova i dizajnirani tako da stvore duh savremenog komfora prilagođen urbanom životu.

Stanovi su potpuno opremljeni najvažnijim kućnim aparatima. Prostrani stanovi, visokokvalitetna završna obrada, prozori od poda do plafona koji obezbeđuju obilje dnevne svetlosti, čine život u BW Residences prilagođen onima sa prefinjenim ukusom i koji traže adresu drugačiju od drugih.

LOKACIJA:

Odabir BW Residences za novu adresu dolazi sa brojnim dodatnim pogodnostima koje olakšavaju praktičan način života. Pored ponude koja se nalazi u neposrednoj blizini samih zgrada, stanari će takođe uživati u lakom pristupu hotelu sa 5 zvezdica koji je udaljen svega 2 minuta, na 4 minuta je Beogradski park, a omogućen je i jednostavan pristup šoping centru koji se nalazi na svega 6 minuta udaljenosti. Uz potpuno opremljenu teretanu, zatvorene bazene i dečiju igraonicu nikada neće biti dosadnog trenutka.

SPRATNOST: 20

STRAUKTURA STANOVA: pd 60 do 120 m2

GARAŽA: Da

Cena garaže: 19.800 € sa uključenim PDV-om

CENA: 2.700 €/m2 sa uključenim PDV-om

 

TAURUNUM XXI

TAURUNUM XXI

Zemun

Cena: od 2.090€/m2 + PDV

SAZNAJ VIŠE
Move In stanovi - Vračar

Move In stanovi - Vračar

Sokolska, Beograd

Cena: 2600€/m2 sa uključenim PDV-om

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.