Ekskluzivna lokacija

Ekskluzivna lokacija

Vračar

Na jednom od prvih obeležja urbanog Beograda, mestu gde je bio DEPO prvih beogradskih tramvaja, čime se Beograd svrstao u moderne evropske prestonice, realizuje se luksuzan, a pre svega udoban stambeno-poslovni kompleks  - Landmark Residence.

Kreiran da zadovolji najzahtevnije  potrebe stanara, kompleks je osmišljen kao ekskluzivan, centralno pozicioniran i lako dostupan u užurbanoj gradskoj vrevi.

Pažljivim projektovanjem, svojim stanarima, pored udobnosti garantuje i intimu i posebnu atmosferu.

Sastoji se iz tri lamele u koje se ulazi iz posebno dizajniranog unutrašnjeg prostora, podeljenog na dve celine - zonu posvećenu komercijalnom sadržaju i zonu mira - posvećenu isključivo stanarima kompleksa. Primenjeni su najmoderniji i najkvalitetniji materijali kako po pitanju tehničkih parametara, tako i po pitanju estetike. Prirodni materijali i tople boje daju dodatni nivo ekskluziviteta ovom novom beogradskom landmark-u.

Stanovi su prostrani, dobro strukturirani, sa odvojenim spavaćim delom i open-space konceptom u delu dnevnog boravka. Svaki stan poseduje sistem pametnog doma.

U ponudi su stanovi sa dve, tri i četiri spavaće sobe uz koja su predviđena po dva parking mesta u prostranoj garaži na četiri nivoa, a dostupni su i Charge&Go električni punjači.

Završetak gradnje je planiran za kraj 2024.godine. Dinamika plaćanja je sinhronizovana sa procesom gradnje i deli se u 5 faza. Projektno finansiranje prati Banca Intesa, kod koje je moguće obezbediti i kredit u ranijoj fazi gradnje.

Više informacija vezano za cene i kategorije stanova, potražite putem telefona 060/07190265 ili e mail welcome@colliers.rs

 

 

Move In stanovi - Vračar

Move In stanovi - Vračar

Sokolska, Beograd

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
Dorćol Prime

Dorćol Prime

Donji Dorćol

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.