Navigator 2 Business Center

Navigator 2 Business Center

Bulevar Milutina Milankovica, Novi Beograd

Nakon uspešno realizovanog projekta Navigator Business Centar 1, u toku je izgradnja Navigator Business Center 2 u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu. Osmišnjen je kao prilagodljiv prostor koji zadovoljava sve vaše potrebe. Ovo je moderan poslovni objekat u A klasi, čija ukupna površina objekta iznosi 27.000m2. Objekat daje maksimalnu fleksibilnost (jedinice od 50-3000m2 po etaži) i predstavlja savršen izbor za moderne i zahtevne profesionalce.

Useljenje je planirano za prvi kvartal 2020. godine.

Novi poslovni centar se gradi upravo u skladu sa principima zelene gradnje. 

 


OSNOVNI PARAMETRI CENTRA

Objekat će se prostirati na 3 podzemne i 9 nadzemnih etaža (3Po+Pr+7+Ps), gde bi se na tri podzemne etaže nalazila velika garaža sa 500 mesta, a na prizemlju i na ostalih osam spratova očekuje vas moderan kancelarijski prostor. U prizemlju su pored ulaznog hola planirane usluge dostupne zaposlenima, uključujući caffe-bar sa restoranom i fitness centar.

Zgrada će imati tri liftovska jezgra sa formiranim atrijumom koji će unutrašnjosti davati prirodnu svetlost, a ispunjavaće i LEED energetske standarde čime se umanjnuju fiksni troškovi zakupaca.

Površina sprata će biti 3.000 m2, dok čista visina od podignutog poda do spuštenog plafona iznosi 3 metra. U kombinaciji sa staklenom fasadom, pametnim sistemom liftova i modernim unutrašnjim atrijumom, biće obezbeđeno efikasno i produktivno radno okruženje za zakupce.


LOKACIJA

Prednja strana kompleksa izlazi na Bulevar Milutina Milankovića, a sam projekat je udaljen 15 minuta je od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, manje od 1 km od mosta Gazela i manje od 500 metara od Mosta na Adi. Mnogim autobuskim i tramvajskim linijama je spojen sa skoro svim delovima grada. Pored kompleksa prolazi i biciklistička staza.

Kroz fleksibilan i optimizovan, energetski učinkovit, human i motivišući prostor, Navigator Business Centar 2 omogućuje svojim stanarima da se u potpunosti posvete svojim performansama - i uživaju u njemu.

 

Zakažite sastanak već danas i rezervišite svoje mesto pozivom na 060 07 19 271 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs

 

 

 

Ziegel House

Ziegel House

Vračar

Cena: Izdato

SAZNAJ VIŠE
ICE PEAK - KOPAONIK TRESKA

ICE PEAK - KOPAONIK TRESKA

Kopaonik - Treska

Cena: VEĆ OD 2240 EUR/m2

SAZNAJ VIŠE
Biznis centar 29

Biznis centar 29

Bulevar despota Stefana

Cena: izdavanje: od 19 € / m2

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.