Stepa Nova

Stepa Nova

Vojvode Stepe, Voždovac

 

U jednoj od najstarijih opština prestonice niče novi stambeno-poslovni objekat. Uz moderan arhitektonski izraz i savremene građevinske materijale, Voždovac dočekuje nove komšije. U okviru objekta Stepa Nova nudimo vam 17 stambenih jedinica, 2 ateljea i jedan poslovni prostor raspoređenih na 6 spratova, koje dopunjuju i garažne prostorije u dve podzemne etaže.  Napredak radova proverite OVDE

 

Više informacija o ovom projektu i raspoloživim stanovima potražite putem telefona 
063 35 35 50 ili putem mail-a 
welcome@westproperties.rs

LOKACIJA

Na manje od 5 km do Slavije i centra grada, u neposrednoj blizini sportsko rekreativnih sadržaja (SC Banjica i stadion Rajko Mitić), dve pijace (voždovačka i banjička), kao i velikih supermarketa Vero i Lidl nalazi se lokacija novog objekta Stepa Nova. 5 minuta hoda deliće vas od Bulevara Oslobođenja koji vas povezuje sa bilo kojim delom grada.

Kao dodatna prednost života u ovoj ulici svakako je blizina Bajfordove šume i rekreativnih sadržaja, ali i brojnih obrazovnih ustanova, posebno visoko-školskih kao što su Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Farmaceutski fakultet, Saobraćajni fakultet, Viša elektrotehnička škola, a u neposrednoj blizini su i osnovna škola i vrtić.

 

Voždovac je zbog ovoga kraj koji najčešće biraju porodice, jer omogućava miran život i laku dostupnost. S druge strane idealno je mesto i za studente, pa je ujedno i dobra opcija ukoliko želite da kupite nekretninu kao investiciju.


STANOVI

I sprat

Na prvom spratu smeštena su dva ateljea i jedna stambena jedinica 

II – VI sprat

Na svakoj etaži nalaze se po dva dvosobna stana veličine 50m2 i jedan trosoban stan od 76m2, dok je na poslednjem, povučenom spratu, u drugom nivou, smešten jedinstveni četvorosobni penthouse površine 137 m2 sa pripadajućom terasom.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

FASADA: Klima blok od 19 cm sa slojem termoizolacije debljine 10cm i oblogom od malterisane opeke debljine 12cm

KROV: Dvovodni kosi, nagiba 35°, obložen plastificiranim limom

ZIDOVI: Pregradni zidove između stanova su od giter bloka debljine 19cm

PARKET: Hrastov parket I klase

KERAMIKA: keramičke pločice I klase

KLIMATIZACIJA/GREJANJE: Toplotnim pumpama dostupnim u svakom stanu

STOLARIJA: Aluminijumski profili, sa prozorima u visini od 2.6m

LIFT: Putnički lift

ENTERIJER

Prostrane i komforne prostorije i velike staklene površine omogućavaju puno osvetljenja i doprinose udobnosti. Svi stanovi izgrađeni su imajući u vidu maksimalnu funkcionalnost, što znači da se vodilo računa o optimalnom odnosu kvadrature i broju spavaćih soba.

 

GARAŽA

Garaža je smeštena u dve podzeme etaže sa 22 parking mesta. Kolski pristup je omogućen auto-liftom.

PRVI NIVO (-1) pretežno je namenjen za parkiranje vozila, sadrži 6 parking mesta. Deo površine je namenjen za stanarske ostave.

DRUGI NIVO (-2) 16 parking mesta na platformama za parkiranje, u dva nivoa.

Više informacija o ovom projektu i raspoloživim stanovima potražite putem telefona 
063 35 35 50 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs

Viraga Building

Viraga Building

Vidikovac

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
King's Cross

King's Cross

Dedinje

Cena: od 15 € / m2

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.