Poslovni prostor - M Business centar

Cena: 15 € / mesečno

Blok 34, Carina - Studentski grad
Bulevar Zorana Đinđića
Pos. prostor
650.00 m2
Kancelarije 0
Mokri čvor 0
44186
15 € / mesečno

OPIS

Izvanredan poslovni prostor na I spratu poslovnog objekta na Novom Beogradu. Površina 650 m2 neto, delimično izdeljen na kancelarije sa jednim velikim otvorenim prostorom. Prostor je izuzetno svetao, orjentisan je dvostrano sa puno svetla, u centralnom delu su sale za sastanke. Ovaj prostor je potencijalno moguće podeliti na dve funkcionalne celine od 400 i 250 m2. 

Ukupna površina objekta M Business Centar je 7.698 m2 spratnosti Su+P+1+2. Objekat se sastoji od 4 lamele, svaka sa zasebnim ulazom u kojima se formiraju maksimalno 24 pojedinačne poslovne funkcionalne celine površina od 130 m2 do čak 480 m2. Svaka od funkcionalnih celina se može u svemu organizovati prema zahtevu korisnika. U nivou suterena se nalazi garažni prostor sa ukupno 70 garažnih mesta dok je ispred objekta uređen i obeležen parking prostor sa 90 parking mesta.

Objekat je klimatizovan pomođu VRF sistema “Mitshubishi” visoke energetske iskorišćenosti što obezbeđuje minimalne troškove grejanja i hlađenja kao i kontrolu utroške energije. Obezbeđena je mogućnost velikog broja ulaznih telefonskih linija i brzog interneta, elektronska kontrola pristupa, video kontrola objekta, interfonski sistem, protivpožarna zaštita, održavanje higijene objekta kao i profesionalno obezbeđenje objekta tokom 24 časa.

GREJANJE, HLAĐENJE I VENTILACIJA

 

  • Mitshubishi ” sistem direktne freonske ekspanzije (svaka unutrašnja jedinica može raditi zasebno u režimu hlađenja ili grejanja potpuno nezavisno, zavisno od potreba korisnika prostorija)
  • Na svim otvorima su postavljeni senzori položaja prozora i moguće je upravljati hlađenjem i grejanjem zavisno od otvorenosti prozora
  • Ventilacija sanitarnih čvorova i radijatorsko grejanje istih
  • U sistemu grejanja i hlađenja poslovnog prostora nema vode u instalacijama tako da je buka svedena na minimum
  • Prostor ispod prizemlja objekta pokriven je sprinkler instalacijom za potrebe gašenja požara

ELEKTROENERGETSKE INSTALACIJE

  • Objekat se napaja iz sopstvene trafo stanice snage 1000kW
  • Za potrebe funkcinisanja objekta u uslovima isključenja mrežnog napajanja električnom energijom, obezbeđeno je napajanje preko sopstvenog dizel agregata
  • Napojni kablovi za liftove nalaze se u negorivim regalima koji mogu da izdrže požar trajanja 120 minuta
  • Svaki od 24 segmenta prostora ima sopstveni upravljački merno distributivni ormar
  • Protivpanično osvetljenje

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, LIFT, GARAŽA, PARKING, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KLIMA

KONTAKT

Aleksandar Kurkanović

Head of Lease

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.