BW Vista

BW Vista

Belgrade Waterfront

BW Vista nije samo nova i atraktivna rezidencijalna lokacija u Beogradu, već i prilika da počnete da živite u stilu beogradske rive. Čiste i jednostavne linije stambene zgrade skladno se uklapaju sa okolinom. Udobni i elegantni stanovi namenjeni su osobama koje traže pametne investicije.

LOKACIJA

BW Vista se nalazi u neposrednoj blizini Sava Promenade, živahnog šetališta koje je već postalo omiljena destinacija za odmor i rekreaciju, kako za stanare, tako i turiste. Beogradski park, velika i bujna zelena zona sa igralištima i travnjacima zaštićenim od gradske vreve, kao i luksuzni hoteli i najveći šoping centar na Balkanu, nalaze se u blizini stambene kule. 

Na samo nekoliko minuta hoda od BW Viste nalazi se poznata Savamala, središte kreativne scene Beograda. BW Vista okružena je modernim bulevarima koji povezuju stambeni blok sa centrom i drugim delovima grada.

BROJ SPRATOVA: 23

STRUKTURA STANOVA: od 55m2 do 110 m2

GARAŽA:

18.000 € sa PDV-om

ZAVRŠETAK GRADNJE: proleće 2019.

 

 

Ušće Tower Two

Ušće Tower Two

Blok 16, Novi Beograd

Cena: od 17 € / m2

SAZNAJ VIŠE
M3 office space

M3 office space

Voždovac

Cena: 12€/m2

SAZNAJ VIŠE
Green Hill

Green Hill

Omladinska, Dedinje

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.