BW Vista

BW Vista

Belgrade Waterfront

BW Vista nije samo nova i atraktivna rezidencijalna lokacija u Beogradu, već i prilika da počnete da živite u stilu beogradske rive. Čiste i jednostavne linije stambene zgrade skladno se uklapaju sa okolinom. Udobni i elegantni stanovi namenjeni su osobama koje traže pametne investicije.

LOKACIJA

BW Vista se nalazi u neposrednoj blizini Sava Promenade, živahnog šetališta koje je već postalo omiljena destinacija za odmor i rekreaciju, kako za stanare, tako i turiste. Beogradski park, velika i bujna zelena zona sa igralištima i travnjacima zaštićenim od gradske vreve, kao i luksuzni hoteli i najveći šoping centar na Balkanu, nalaze se u blizini stambene kule. 

Na samo nekoliko minuta hoda od BW Viste nalazi se poznata Savamala, središte kreativne scene Beograda. BW Vista okružena je modernim bulevarima koji povezuju stambeni blok sa centrom i drugim delovima grada.

BROJ SPRATOVA: 23

STRUKTURA STANOVA: od 55m2 do 110 m2

GARAŽA:

18.000 € sa PDV-om

ZAVRŠETAK GRADNJE: proleće 2019.

 

 

West 65 Mall

West 65 Mall

Blok 65, West 65

Cena: na upit

SAZNAJ VIŠE
Poslovni centar M44

Poslovni centar M44

Makedonska

Cena: od 15 € / m2

SAZNAJ VIŠE
BW Residences

BW Residences

Belgrade Waterfront

Cena: na upit

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.