BW Vista

BW Vista

Belgrade Waterfront

BW Vista nije samo nova i atraktivna rezidencijalna lokacija u Beogradu, već i prilika da počnete da živite u stilu beogradske rive. Čiste i jednostavne linije stambene zgrade skladno se uklapaju sa okolinom. Udobni i elegantni stanovi namenjeni su osobama koje traže pametne investicije.

LOKACIJA

BW Vista se nalazi u neposrednoj blizini Sava Promenade, živahnog šetališta koje je već postalo omiljena destinacija za odmor i rekreaciju, kako za stanare, tako i turiste. Beogradski park, velika i bujna zelena zona sa igralištima i travnjacima zaštićenim od gradske vreve, kao i luksuzni hoteli i najveći šoping centar na Balkanu, nalaze se u blizini stambene kule. 

Na samo nekoliko minuta hoda od BW Viste nalazi se poznata Savamala, središte kreativne scene Beograda. BW Vista okružena je modernim bulevarima koji povezuju stambeni blok sa centrom i drugim delovima grada.

BROJ SPRATOVA: 23

STRUKTURA STANOVA: od 55m2 do 110 m2

GARAŽA:

18.000 € sa PDV-om

ZAVRŠETAK GRADNJE: proleće 2019.

 

 

Move In stanovi - Vračar

Move In stanovi - Vračar

Sokolska, Beograd

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
Stepa Nova

Stepa Nova

Vojvode Stepe, Voždovac

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
Kosmajski vrtovi – Gradska udobnost i planinski mir

Kosmajski vrtovi – Gradska udobnost i planinski mir

Kosmaj

Cena: od 1.210€/m2 sa uključenim PDV-om

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.