Green Hill

Green Hill

Omladinska, Dedinje

Novi rezidencijalni kompleks Green Hill Dedinje oslikava viziju investitora da spoji prirodno okruženje i modernu arhitekturu čistih linija.

Lokacija ušuškana na Dedinju, neopterećena kompleksnim urbanim strukturama, udaljena od gradske gužve i saobraćaja, a opet u neposrednoj blizini atraktivnih mesta za rekreaciju, šoping i dining. Brojni vrtići, osnovne i srednje škole, smešteni su upravo u ovom delu grada.

Sledeći osnovnu ideju, kreiran je bezbedan i luksuzan stambeni ambijent, satkan od prirodnih materijala u kojem preovlađuju kamen i drvo, dok velike staklene površine naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjavaju ga svetlošću. 

Jedinstvenu celinu čini šest rezidencija u nizu, od kojih su dve samostojeće i po dve međusobno povezane. Svaki objekat se sastoji od jedne suterenske etaže, gde su smeštene garaže i tehničke prostorije i četiri nadzemne etaže, parter, prizemlje, 1. sprat i povučena etaža. Green Hill Dedinje rezidencije nude moderne sadržaje izgrađene prema standardima savremenog življenja, i uključuju parkiranje u podzemnoj garaži, prostrane ostave za stanare, dok je kompleks u celosti ograđen i pruža svojim stanarima visok nivo bezbednosti zahvaljujći video nadzoru i fizičkom obezbeđenju.

 Stanovi su osmišljeni kao jedinstveni, kvalitetni i komforni domovi, sa strukturama koje pored konvencionalnih dvosobnih i višesobnih stanova, mogu biti potpuno prilagođeni i kreirani tako da na najbolji način oslikavaju potrebu za životnim prostorom budućeg vlasnika. Green Hill Dedinje nudi visok nivo gradnje sa naglaskom na visinu plafona od 3,30m, korišćenje završnih materijala, uključujući i stolariju, kao i poseban sistem grejanja i hlađenja sa toplotnim pumpama i latentnim hlađenjem.

Svaki kutak vašeg doma kreiran je tako da zadovolji najistančaniji ukus.  

Green Hill odlikuju:

• Energetski pasoš efikasnosti A

• Obezbeđenje 24/7

• Podzemni garažni prostor sa direktnim pristupom objektu

• Ulazna i sobna vrata

   o Visokosigurnosna zvučno izolovana ulazna vrata.

      Unutrašnja vrata u smislu estetike predstavljaju bitan činilac enterijera pa je poseban akcenat stavljen na njihov izgled i zvučnu izolaciju.

• Aluminijumski profili

   o Postavljaju nove standarde u smislu energetske efikasnosti, dizajna i sigurnosti.

   o Toplotna i zvučna izolacija zadovoljava standarde pasivne kuće, a zatvaranjem vrata postiže se maksimalna zaštita od snega,udara vetra, kiše i buke.

   o Visina i širina staklenih površina omogućavaju stalno osvetljen prostor prirodnim svetlom.

• Podne obloge

   o Parket je oduvek ukras svakog doma. Za Vas smo odabrali najkvalitetnije višeslojne parkete, S klase napravljene od najfinijeg drveta, velikih formata.

• Keramika i sanitarije

   o Pločice renomiranih proizvođača nude savršen balans između jednostavnosti, detalja i dizajna. Pažljivo smo ih birali, tako da unesu toplinu u prostor vašeg kupatila.

• Visoko efikasni Sistem hlađenja i grejanja

• Sistem internog i eksternog video nadzora

• Mogućnost uvođenja Smart house sistema


Zakažite sastanak i informišite se o dostupnim stanovima putem telefona 065 344 75 76 ili e-maila dusica.g@westproperties.rs 

 

ATRIA Residence

ATRIA Residence

Zvezdara

Cena: od 2.500€/m2 + PDV

SAZNAJ VIŠE
BW Residences

BW Residences

Belgrade Waterfront

Cena: .

SAZNAJ VIŠE
Dorćol Prime

Dorćol Prime

Donji Dorćol

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.