NEW MINEL Residence & Office

NEW MINEL Residence & Office

Novi Beograd

NEW MINEL Residence & Office svojim budućim stanarima pruža komfor, sigurnost i luksuzan enterijer koji su idealni za život porodica sa zahtevnim dnevnim obavezama.

Smešten na Novom Beogradu, sve popularnijoj lokaciji za stanovanje, ali ušuškan u zelenoj oazi brda ka Bežanijskoj kosi, uz zelenilo i pešačke staze, budućim stanarima obezbediće mir, uz neposrednu blizinu ključnih mesta i institucija, školskih i zdravstvenih ustanova, šoping centara i prostranih bulevara koji su odlično povezani sa auto-putem, aerodromom i ostalim delovima Beograda.

Lokacija na kojoj se nalazi kompleks NEW MINEL Residence & Office, renomiranog investitora kompanije Galens Invest, funkcionalno je obrađena blokovskim uređenjem podzona. 

Prvu fazu stambeno-poslovnog kompleksa čine dva objekta bruto građevinske površine 50.000 m2. U okviru pet lamela smešteno je:

  • 321 stambena jedinica 
  • 454 garažna mesta
  • 9 poslovnih apartmana 
  • 23 lokala

KONCEPT KOMPLEKSA

Na raspolaganju su stanovi različite strukture i kvadrature koji variraju od garsonjera do četvorosobnih stambenih jedinica, odnosno od stanova veličine od 26 do 112 m2. 

Stambeni deo kompleksa orijentisan je ka dubini urbane sredine, ka zelenoj oazi brda ka Bežanijskoj kosi, sa formiranim platoima i prostorima oko zgrada, urbano uređenim i opremljenim za prolazak ili boravak na otvorenom i okupljanje.

Parkiranje je u okviru prve faze projekta obezbeđeno na 454 mesta smeštenih u podzemnoj garaži.

DODATNI SADRŽAJ

U kompleksu su planirani sadržaji za sve starosne generacije, sa: 

  • dečijim depadansom, 
  • vrtićem, 
  • igraonicom, 
  • mnoštvom lokala uslužne, ugostiteljske i komercijalne namene, 
  • sa organizovanim sportskim i rekreativnim programima u zatvorenim i poluzatvorenim prostorima

KONCEPT MODERNOG ŽIVOTA

Pored najkvalitetnijih materijala koji su korišćeni prilikom izgradnje, kao i opremanja stanova, posebnu pogodnost koju kompleks nudi je ugradnja optičke mreže i UTP kablova kao mrežni razvod instalacije slabe struje u svim prostorijama stana sa ugradnjom posebne multimedijalne razvodne kutije, čime se budućim vlasnicima stanova pruža mogućnost implementacije sistema pametnih kuća kad god to požele.

Mogućnost implementacije sistema pametnih kuća koji obezbeđuje daljinsko kontrolisanje kućnim uređajima, osvetljenjem i multimedijalnim uređajima, kroz primenu instalacija u vidu standardne opreme, pruža vam pun komfor koji tražite pri kupovini stana, ostvarujući udobnost života u vašem budućem domu.

Ugradnjom optičke mreže dobijate mogućnost korišćenja neograničene brzine protoka interneta, maksimalnu iskorišćenost provajdera za digitalni prenos kablovske televizije, implementaciju smart house sistema, uvođenje i kontrolu video nadzora i alarmnih sistema.

SIGURNOST

Za sigurnost kompleksa predviđeno je 24/7 fizičko i tehničko obezbeđenje organizovano kroz planiranu property i facility službu koja će brinuti o svim aspektima NEW MINEL kompleksa.

Više informacija o projektu NEW MINEL i raspoloživim stanovima potražite putem telefona 011 32 43 274 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs

Kapija Vračara

Kapija Vračara

Južni bulevar, Vračar

Cena: od 2.100 € + PDV

SAZNAJ VIŠE
King's Cross

King's Cross

Dedinje

Cena: od 15 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Luksuzni ski kompleks Omorika

Luksuzni ski kompleks Omorika

Kopaonik

Cena: Cena na upit

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.