Green Square

Green Square

Mutapova, Vračar

Poslovna zgrada GREEN SQUARE je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta, nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u centru grada, GREEN SQUARE je izgrađen po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pruža maksimalni komnfor klijentima sa najvišim standardom poslovanja. Lokacija pripada užem centru grada, a na 5 minuta od glavnih saobraćajnih koridora. Sam položaj poslovne zgrade pruža zakupcu prijatan ambijent i mirno okruženje u samom centru grada.

SPRATNOST: 5

EKSTERIJER:

Fasada objekta je izrađena u kombinaciji staklenih i kamenih površina. Puni delovi fasade obloženi su granitom MOSS GREN i GOLDEN GREEN, dok su njeni stakleni delovi izrađeni tehnologijom strukturalnih fasada, a opremljeni su sistemima okova nemačkog proizvođača SCHUCO. Fasada je projektovana tako da je omogućena prirodna ventilacija unutrašnjih prostora.

ENTERIJER:

Zidovi i podovi ulaznog hola kao i stepeništa biće materijalizovani po posebnom projektu enterijera, koji uključuje kombinaciju kamena, stakla, drveta i "zelenog zida". Podovi enterijera poslovnog prostora, biće obloženi "HEUGA" podnim oblogama. Vrata i ograde biće izrađeni u kombinaciji stakla i prohroma, u skladu sa savremenim dizajnerskim rešenjima. Toaleti će biti opremljeni italijanskom granitnom keramikom i sanitarijom, kao i galanterijom HANSGROHE. S obzirom da je poslovni prostor projektovan u sistemu "open space" postoji mogućnost projektovanja delova enterijera prema potrebama zakupca u skladu sa mogućnostima objekta.

Struktura poslovnog prostora:

I SPRAT: 556 m2

II SPRAT: 586 m2

III SPRAT: 585 m2

IV SPRAT: 582 m2

V SPRAT: 335 m2

GARAŽA:

3 nivoa: 14, 16, 16 parking mesta

SIGURNOST:

24h fizičko obezbeđenje objekta, sa stalnim video nadzorom. Čišćenje i tehničko održavanje objekta.

GREJANJE:

Celokupan poslovni prostor bilo da ostaje u sistemu "open space" ili da se deli na zasebne kancelarije po potrebama zakupca, imaće mogućnost individualnog podešavanja temperature u svakom prostoru.

CENA: 16 €/m2

 

West 65 Mall

West 65 Mall

Blok 65, West 65

Cena: od 57€/m2

SAZNAJ VIŠE
Rankeova

Rankeova

Vračar

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
Viraga Building

Viraga Building

Vidikovac

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.