Green Square

Green Square

Mutapova, Vračar

Poslovna zgrada GREEN SQUARE je luksuzni objekat izuzetnog kvaliteta, nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u centru grada, GREEN SQUARE je izgrađen po najvišim standardima A+ klase poslovnih objekata. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pruža maksimalni komnfor klijentima sa najvišim standardom poslovanja. Lokacija pripada užem centru grada, a na 5 minuta od glavnih saobraćajnih koridora. Sam položaj poslovne zgrade pruža zakupcu prijatan ambijent i mirno okruženje u samom centru grada.

SPRATNOST: 5

EKSTERIJER:

Fasada objekta je izrađena u kombinaciji staklenih i kamenih površina. Puni delovi fasade obloženi su granitom MOSS GREN i GOLDEN GREEN, dok su njeni stakleni delovi izrađeni tehnologijom strukturalnih fasada, a opremljeni su sistemima okova nemačkog proizvođača SCHUCO. Fasada je projektovana tako da je omogućena prirodna ventilacija unutrašnjih prostora.

ENTERIJER:

Zidovi i podovi ulaznog hola kao i stepeništa biće materijalizovani po posebnom projektu enterijera, koji uključuje kombinaciju kamena, stakla, drveta i "zelenog zida". Podovi enterijera poslovnog prostora, biće obloženi "HEUGA" podnim oblogama. Vrata i ograde biće izrađeni u kombinaciji stakla i prohroma, u skladu sa savremenim dizajnerskim rešenjima. Toaleti će biti opremljeni italijanskom granitnom keramikom i sanitarijom, kao i galanterijom HANSGROHE. S obzirom da je poslovni prostor projektovan u sistemu "open space" postoji mogućnost projektovanja delova enterijera prema potrebama zakupca u skladu sa mogućnostima objekta.

Struktura poslovnog prostora:

I SPRAT: 556 m2

II SPRAT: 586 m2

III SPRAT: 585 m2

IV SPRAT: 582 m2

V SPRAT: 335 m2

GARAŽA:

3 nivoa: 14, 16, 16 parking mesta

SIGURNOST:

24h fizičko obezbeđenje objekta, sa stalnim video nadzorom. Čišćenje i tehničko održavanje objekta.

GREJANJE:

Celokupan poslovni prostor bilo da ostaje u sistemu "open space" ili da se deli na zasebne kancelarije po potrebama zakupca, imaće mogućnost individualnog podešavanja temperature u svakom prostoru.

CENA: 16 €/m2

 

BW Residences

BW Residences

Belgrade Waterfront

Cena: .

SAZNAJ VIŠE
Poslovni centar Kalemegdan

Poslovni centar Kalemegdan

Bulevar Vojvode Bojovica

Cena: od 16 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Stepa Nova

Stepa Nova

Vojvode Stepe, Voždovac

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.