Luksuzni ski kompleks Omorika

Luksuzni ski kompleks Omorika

Kopaonik

Luxury Ski Complex Omorika na Kopaoniku je projekat harmonije prirode i ekskluzivnosti. Ovo je budući, novi turistički centar Kopaonika, kreiran kao  najmoderniji koncept planinskog života u maniru francuskih alpa, a u nezamenljivoj lepoti Kopaonika. Koncept Faze 1 projekta se sastoji iz  5 luksuznih villa Challet 1, 2, 3, 4 i 5, dizajniranih sa posebnom pažnjom i orijentisane ka apsolutnom komforu i hedonizmu svojih vlasnika i korisnika.

 

Svaka od ovih 5 villa je autentična sa svojim imidžom ali im je svima zajedničko - primenjeni prirodni materijali u visoko kvalitetnoj obradi i sve to  ukomponovano i elegantno u jednostavnim formama, bez previše detalja.

 

 

Sve vile su opremljene liftovima i savremenim sistemom zaštite. Pametni sistem instalacija vam omogućava upravljanje sa mobilne aplikacije, sa bilo koje tačke sveta. Odgovornim projektovanjem se vodilo računa o potrošnji energije, pa su sve vile projektovane u visokom razredu energetske efikasnosti.

 

 

Svaki objekat ima pejzažno uređenu okućnicu, spoljnu saunu i alpsku banju (drvena kupka na otvorenom), organizovan i pripadajući parking prostor. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su wellnes i spa, bazen, masaža, kućni biskop, snowboard, skijanje i motorne sanke.

 

 

Svaka vila ima svoju autentičnost,  a vi kao budući vlasnik možete doprineti učestvovanjem u dizajnu enterijera, kreirajući svoju oazu za beg od gradske vreve i ubraznog života.

 

 

Kupovinom ville, ne investirate samo u podizanje kvaliteta svog dragocenog odmora, već vam je omogućen i povraćaj investicije uz  raspoloživost službe facility & rental managementa 24/7, koja uz redovno održavanje vaših apartmana omogućava i kontrolu izdavanja istog. Dodatne pogodnosti su organizovanje pešačkih tura, izleta, jahanja, vožnje kvada, planinarenja i sl.

 

 

Ovaj novi turistički centar Kopaonika je planiran na 1820m nadmorske visine, prostire se na 1,15ha površine,  sa pogledom na vrhove Kopaonika, Stare planine, Rtnja, Jastrepca i cele Srbije. Nalazi s na 3,5km od skijališnog centra i sa dirketnom vezom sa 2 skijališne staze.

 

Dopustite sebi da budete deo francuskog šarma visoke klase.

Biznis centar 29

Biznis centar 29

Bulevar despota Stefana

Cena: izdavanje: od 19 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Poslovni centar Kalemegdan

Poslovni centar Kalemegdan

Bulevar Vojvode Bojovica

Cena: od 16 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Kapija Vračara

Kapija Vračara

Južni bulevar, Vračar

Cena: od 2.100 € + PDV

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.