Poslovni centar Kalemegdan

Poslovni centar Kalemegdan

Bulevar Vojvode Bojovica

Poslovni centar Kalemegdan, je nedavno renoviran prostor i nudi neke od najizvanrednijih kancelarija u Beogradu. Ovaj moderan poslovni objekat od 20.000m2, na odličnoj lokaciji, su za svoje kancelarije već odabrale mnoge renomirane kompanije.

 

OSNOVNI PARAMETRI CENTRA

U trenutnoj ponudi su poslovne prostorije površina od 380m2 do 3 000m2 na preostala dva sprata.  

Na jednoj od najboljih pozicija u objektu, sa pogledom na reku, dostupan je restoran od 750 m2 unutrašnjeg i 285 m2 spoljašnjeg prostora.

 

LOKACIJA

Poslovni prostor odlikuje otmen i savremen enterijer, lociran na Dorćolu, u podnožju Kalemegdanske tvrđave i svega 700m od glavne pešačke zone, Knez Mihailove ulice, a 1.5km od Brankovog mosta. Lokacija nudi u neposrednoj blizini mnogobrojne prodavnice, restorane, barove i kafee.

 

POSEBNE PREDNOSTI

Zaposleni kao i posetioci ovog kompleksa, biće impresionirani atmosferom modernog i funkcionalnog dizajna od samog ulaza u objekat. Na raspolaganju su recepcija, parking i restoran, a na je 6 spratova se nalaze kancelarije sa osnovama velikih površina plus 7. povučeni sprat koji ima posebnu poziciju kao i velike terase sa pogledom na Savu i Dunav. Površine kao i ogranizacija kancelarija su prilagodljive zakupcu.

 

Objekat Kalemegdan Business Center su za svoje kancelarije već odabrale mnoge renomirane kompanije, stoga vam preporučujemo da ukoliko baš ovu lokaciju vidite kao savršenu za svoj biznis, pozovite nas već danas i zakažite svoj obilazak putem telefona 060 07 19 266 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs

West 65 Mall

West 65 Mall

Blok 65, West 65

Cena: od 57€/m2

SAZNAJ VIŠE
King's Cross

King's Cross

Dedinje

Cena: od 15 € / m2

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.