EAST POINT VRAČAR - NOVOGRADNJA U ULICI VELIMIRA TEODOROVIĆA

EAST POINT VRAČAR - NOVOGRADNJA U ULICI VELIMIRA TEODOROVIĆA

Crveni Krst

Nova zgrada se sastoji od tri podzemna nivoa parkinga, sa ukupno 56 parking mesta, dva lokala predviđena za poslovanje u prizemlju, ukupne površine više od 300 m2 kao i 39 stambenih jedinica.

Strukture stanova su jednoiposobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i dupleksi, kvadrature počevši od 45 m2 po stambenoj jedinici do 185 m2.

Tipska stambena jedinica East Point rezidencije se sastoji od kompaktno uređenih stanova. Sve tipske stambene jedinice poseduju lođu, dok pojedine imaju francuske balkone sa jednokrilnim ili dvokrilnim vratima.

Glavna karakteristika objekta je izlaz na čak tri ulična fronta, što omogućava sagledavanje ove rezidencije u svoj svojoj raskoši.

Odlike East Point rezidencije su stambene jedinice sa impresivnim krovnim terasama, prostrani dupleksi sa ogromnim staklenim površinama koje gledaju na grad i kvalitetno organizovani stanovi koji se nalaze na elegantno uređenom skveru u mirnom Vračarskom kraju.

Prizemlje je rezervisano za komercijalne prostore, kao što su kancelarije i prodavnice. Eksterijer objekta je formiran sa dominantnim horizontalama, sive nijanse, dok je sam objekat u nežnoj boji peska. Akcenti na fasadi su postignuti vertikalnim talpama u boji i teksturi drveta.

East Point - Vračar je reprezentativni rezidencijalni objekat koji postavlja novi standard za stil života u Beogradu.

Za sve dodatne informacije i zakaziovanje sastanka kontaktirajte: +381 65 344 75 76 Dušica Glavinić

 

Stambeno naselje

Stambeno naselje

Bar, Crna Gora

Cena: Od 1.412€/m2

SAZNAJ VIŠE
BW Residences

BW Residences

Belgrade Waterfront

Cena: .

SAZNAJ VIŠE
Ušće Tower Two

Ušće Tower Two

Blok 16, Novi Beograd

Cena: od 17 € / m2

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.