TAURUNUM XXI

TAURUNUM XXI

Zemun

Kada biste zaustavili Zemunca na ulici sa pitanjem, koji je najkvalitetniji deo voljenog grada za život, u glas će vam reći „Karađorđev Trg“.

Na samoj granici sa Novim Beogradom, a baš kod Karađorđevog trga, gradi se jedan novi stambeno-poslovni kompleks - TAURUNUM XXI. Ovaj nov i moderan stil gradnje, do sada mnogo svojstveniji novobeogradskim lokacijama, seli se i do Zemuna.

Sama pozicija objekta pruža jedinstven i moderan stil stanovanja, uz duh Zemuna i udaljenost od gradske vreve, a ujedno omogućava budućim stanarima brz kontakt sa skoro svim delovima grada.

Atraktivna lokacija, na samoj granici sa Novim Beogradom, predstavlja veliku prednost ovog objekta: nalazi se nadomak uvek tražene lokacije „kod Juge“ (u blizini hotela Jugoslavija), a opet na svega nekoliko minuta hoda do Zemunskog keja odnosno zemunskog parka; na 500m od lokacije je sportski centar, kao i više predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola i dva faktulteta – Poljoprivredni fakultet i Megatrend univerzitet. Za samo par minuta vožnje kolima možete biti u centru Zemuna, Novog Beograda ili na Brankovom mostu, na putu ka centru starog Beograda. 

Prva useljenja se očekuju tokom marta 2021. godine. Objekat je konstruktivno završen i započeti su radovi na zatvaranju objekta postavljanjem stolarije.

STANOVI

Objekat čini ukupno 75 stanova različitih stuktura od jednosobnih do šestosobnog. Poslednja dva – povučena sprata su koncipirana da pruže izdvojenost i maksimalan komfor  u vidu penthouse stanova.

Pored 5 spratova stambenog dela i dva povučena sprata sa penthouse stanovima, u ponudi je i poslovni prostor u prizemlju objekta.  

Od 75 ostalo je manje od 10 stanova raspoloživih za prodaju.
Radi se o dvosobnim stanovima površine 65m2, sa jednom spavaćom sobom, koji su dvorišno, južno orijentisani, izolovani od gradske buke. Na raspolaganju je i nekoliko trosobnih stanova (112 i 116m2) na povučenim spratovima koje krase prelepe velike terase.

 

OPREMLJENOST

Pri projektovanju su korišćeni građevinski materijali za obradu fasade poput kamene obloge, fasadne listele i dekorativnog maltera, čime će se objekat u potpunosti uklopiti u okruženje. Dvorišna strana fasade biće završena dekorativnim malterom.

Sa dvorišne strane, biće formirane serije krovnih površina, tretirane kao zeleni krovovi, odnosno terase na povučenim spratovima.

Objekat je fundiran na temeljnoj ploči, a osnovna konstrukcija je projektovana kao armiranobetonska skeletna, dodatno ojačana bočnim punim platnima prema susednim parcelama.

Zidovi objekta su projektovani kao zidane konstrukcije različitih debljina u skladu sa položajem u zgradi. Objekat je planiran da ostvari visoki B razred energetske efikasnosti.

Fasadna aluminarija je rešena prozorima i balkonskim vratima od aluminijuma u sivoj boji. Podovi u stanovima će biti pod Tarketovim parketom u prirodnom tonu.

U kuhinjama i kupatilu planirana je granitna keramika, takođe u prirodnim neutralnim tonovima.

Objekat ima jedno stepenišno jezgro sa tri lifta, dva putnička i jedan teretni renomiranog proizvođača. 

 

GREJANJE / HLAĐENJE

Svaki stan biće opremljen split ili multisplit sistemom klima uređaja renomiranog proizvođača, kao i aluminijumskim radijatorima priključenim na centralno grejanje sa kalorimetrima.

 

GARAŽA

Garaža je smeštena na dve podzemne etaže, i obuhvata standardnih 116 parking mesta od čega 10 parking mesta za lica sa invaliditetom. Garaži je moguće pristupitisa dve strane zgrade.

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i potražite svoj novi dom baš u Zemunu, jer „biti Zemunac nije stvar krštenice, već stanje duha“ kako bi rekao Branko Najhold – zemunski istoričar i hroničar.  

 

Više informacija o ovom projektu potražite putem telefona 060 07 19 265 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs

 

JUŽNI BULEVAR 80

JUŽNI BULEVAR 80

Vračar

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
M3 office space

M3 office space

Voždovac

Cena: 12€/m2

SAZNAJ VIŠE
Green Square

Green Square

Mutapova, Vračar

Cena: Izdato

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.