MIA Dorćol

MIA Dorćol

Dorćol

MIA DORĆOL vas čeka!

Nov poslovni objekat modernog dizajna nalazi se u srcu grada, u najmirnijem delu Dorćola.

Opremljen je inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalan komfor klijentima, a posebna pažnja posvećena je kvalitetu gradnje.

 

KANCELARIJA PO VAŠOJ MERI

Površina tipske etaže iznosi 400m2 Najmanja jedinica za rentiranje je oko 200m2

Dalje se prostor može organizovati prema potrebama klijenata kao open space ili se može podeliti na kancelarije. Enterijer poslovnog objekta MIA DORĆOL inspirisan je nekadašnjom trgovinskoindustrijskom zonom Dorćola. Na svakom spratu se nalaze 4 terase sa postavljenim dekingom na kojima ćete moći da provodite vaše pauze. 

 

LOKACIJA

Ovaj poslovni objekat modernog dizajna nalazi se u srcu grada, na Dorćolu. Na svega 1km udaljenosti od Knez Mihailove ulice i 2km od Brankovog mosta, ova lokacija nudi u neposrednoj blizini mnogobrojne prodavnice, restorane, barove i kafee.

 

POSEBNE PREDNOSTI

Posebnoj atmosferi doprinosi zelenilo – kako na fasadi, tako i vertikalne bašte u prizemlju, kao i biljke na spratovima koje čine objekat prijatnijim.

MIA DORĆOL je opremljen po svim standardima A+ klase poslovnih objekata. U pitanju je celodnevno funkcionalna zgrada sa portirom koji će Vas dočekati 24/7. Zakupcima je obezbeđen parking na dve podzemne etaže sa ukupno 26 parking mesta.

Objekat se nalazi u trećoj zoni, pa je automobile moguće parkirati i van objekta.

 

Saznajte sve prednosti poslovne zgrade MIA Dorćol putem telefona 060 07 19 271 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs

West 65 Mall

West 65 Mall

Blok 65, West 65

Cena: od 57€/m2

SAZNAJ VIŠE
Ušće Tower Two

Ušće Tower Two

Blok 16, Novi Beograd

Cena: od 17 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Ziegel House

Ziegel House

Vračar

Cena: Izdato

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.