Ušće Tower Two

Ušće Tower Two

Blok 16, Novi Beograd

Ušće Tower Two - skladan spoj najboljih uslova modernog poslovnog prostora i čudesne prirode. Ušće Tower Two nalazi se na adresi Novi Beograd - Blok 16, najprestižnijoj lokaciji u gradu. Luksuzni poslovni prostor A klase na 22 sprata omogućava vam prilagodljivu organizaciju rasporeda kancelarija.

Novi poslovni objekat najavljen je kao A+ klasa poslovnog prostora, čime Beograd ojačava premijum ponudu na sve zahtevnijem  tržištu.

 

OSNOVNI PARAMETRI CENTRA

Površina za izdavanje iznosi 23.200 kvadrata podeljenih na 22 etaže. Pored prvoklasnog kancelarijskog prostora korisnicima će biti dostupna i velika podzemna garaža sa 450 parking mesta na dva nivoa. Kao i postojeća kula, novi objekat imaće manje komercijalno krilo u prizemlju i restoranom na zadnjem spratu. Visina nove kule je jednaka visini postojeće.

Objekat je projektovan u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje i konkurisaće za BREEAM sertifikaciju. Ovo će biti „zgrada koja diše“ sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije integrisanim u fasadu.

Visina kancelarijskog prostora će biti tri metra, što je novina tržištu. Ova inovacija omogućava bolji kvalitet vazduha, više svetla i bolje uslove u samom objektu.

 

LOKACIJA

Locirana u centru poslovnih dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, Ušće Tower Two će imati odličnu konekciju sa svim delovima grada. Nalazi se pored već postojeće kule Ušće, tik pored najvećeg tržnog centra u Beogradu.

Kroz glavne gradske bulevare, Ušće kula je savršeno povezana sa starim gradom, autoputem, aerodromom i drugim strateškim tačkama prestonice.

Udaljenost:

Aerodrom Nikola Tesla - 20 minuta

Stari gradski centar - 5 minuta

Autoput E75 - 5 minuta

U okolini se nalazi više prestižnih hotela: Hyatt, Crowne Plaza, Falkenstainer, Holliday In, Hotel In.

 

Dodatno, objekat će biti prepoznatljiv, kao i kula 1 i po jedinstvenom panoramskom pogledu.

 

Ako ste u potrazi za jedinstvenim, savremenim kancelarijskim prostorom, javite se za više informacija putem telefona na 060 07 19 271 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs!

Luksuzni ski kompleks Omorika

Luksuzni ski kompleks Omorika

Kopaonik

Cena: Cena na upit

SAZNAJ VIŠE
Move In stanovi - Vračar

Move In stanovi - Vračar

Sokolska, Beograd

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
ICE PEAK - KOPAONIK TRESKA

ICE PEAK - KOPAONIK TRESKA

Kopaonik - Treska

Cena: VEĆ OD 2240 EUR/m2

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.