Ziegel House

Ziegel House

Vračar

Sa završetkom gradnje poslovnog kompleksa Ziegel House, kompanija West Properties, kojoj je bilo povereno ekskluzivno izdavanje poslovnog prostora, izdala je i poslednje jedinice u okviru kompleksa. Više informacija na linku https://rebrand.ly/index-asp-d0699  

Poslovni centar Ziegel house se nalazi u jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, na Vračaru, na uglu Rudničke i Nebojšine ulice pored autoputa, Autokomande i Hrama Svetog Save. Ziegel house je poslovni kompleks koji poseduje prostor sa tendencijom dugoročnog izdavanja. Ovaj kompleks će obezbediti 4979m2 prostora namenjenog za kancelarije. Poslovne zgrade će imati otvoren raspored prostorija koji može biti uređen u skladu sa potrebama i zahtevima klijenata. Objekat B će pokriti 7, a objekat c 6 nivoa, a ovaj kompleks će obezbediti 70 parking mesta u podzemnoj garaži. Ovaj novi poslovni kompleks izuzetne izrade i karakteristika predstavlja jedinstvenu priliku za sve ozbiljne kompanije koje su u potrazi za kvalitetnim poslovnim prostorom u blizini centra grada.

   

Poslovni centar Kalemegdan

Poslovni centar Kalemegdan

Bulevar Vojvode Bojovica

Cena: od 16 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Kapija Vračara

Kapija Vračara

Južni bulevar, Vračar

Cena: od 2.100 € + PDV

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.