Kratki vodič kroz male stanove u našoj ponudi

Kratki vodič kroz male stanove u našoj ponudi

"Ne dopusti da te prostor ograničava" je najvažnija rečenica kojom možemo opisati početak uređenja jednog malog stana. Iskoristite svaki ugao na najbolji način! Širom sveta, sve popularnija mesta za život postaju mali stanovi. Pored povoljnije cene i nižih troškova održavanja, mali stanovi mogu biti veoma funkcionalni i praktični.

Predstavljamo vam odlične ponude za kupovinu malih stanova: 

 

Nameštena garsonjera kod Kalenić pijace – smeštena u Njegoševoj ulici. Visoki plafoni pružaju komfor, a pozicija stana i spratnost obezbeđuju dobru osvetljenost i dobar pogled.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42630

 

Ukoliko preferirate drugi deo grada u ponudi imamo i nameštenu garsonjeru kod Skadarlije u Knez Miletinoj ulici. Renovirana je u potpunosti, modernog dizajna. Opremljena savremenim nameštajem, i ne zahteva dodatna ulaganja. Odličan stan za investiciju ili za prvu kupovinu nekretnine.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42081

 

Ukoliko tražite nešto veći, a jednosoban stan, u centralnom delu Vračara u ponudi je stan veličine 40m2 u objektu koji poseduje i zajedničko dvorište iza zgrade koje koriste stanari.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42785

 

U blizini Čuburskog parka smešten je dvosoban stan veličine 34m2 sa velikom terasom koja se pruža celom dužinom stana. Istočna orijentacija obezbediće vam prijatnu jutarnju svetlost.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42651

 

Takođe na Čuburi, u mirnoj Sazonovoj ulici, u ponudi imamo i jednosoban stan veličine 33m2, veoma dobrog rasporeda sa većom kombinovanom sobom, odvojenom kuhinjom, šankom, trpezarijskim delom i prostranim kupatilom.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42371

 

Na Vračaru je smešten i ovaj jednoiposoban, renoviran stan veličine 32m2. Idealan je za studente, mlađi bračni par ili kao investicija.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42391

 

GARSONJERA U NOVOGRADNJI

Ukoliko želite da kupite garsonjeru u novogradnji preporučujemo vam garosnjeru veličine 28m2 u okviru objekta u izgradnji New Minel. Objekat se nalazi u delu Novog Beograda koji se ubrzano razvija, u blizini poslovnog centra i svih važnih sadržaja, odlično povezan sa auto-putem, aerodromom i ostalim delovima Beograda.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42418

Pogledajte ove i druge nekretnine na prodaju koje imamo na sajtu. Ako vam se bilo koji od ovih prostora dopadne, kolege iz prodajnog tima će vam rado dati više informacija. Kontaktirajte nas putem mail-a welcome@westproperties.rs ili na 011 32 43 274

Ne propustite dobru priliku

Ne propustite dobru priliku

Lokacija ispod Neimarskog parka, u blizini auto-puta postaje sve popularnija za život!  Stambeno-poslovni objekat na adresi Južni bulevar 25 idealan je ukoliko tražite dom na mestu koje omo...

SAZNAJ VIŠE
Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Kvalitet života u metropoli nije određen samo kulturnim sadržajima, mogućnostima za edukaciju i intelektualni razvoj, već i aktivnostima koje su važne za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Sa...

SAZNAJ VIŠE
Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

West Properties poverenje klijenata stiče kroz posvećen, profesionalan i stručan pristup. Svakog klijenta posmatramo kao dugoročnog partnera kome nudimo „custom made“ uslugu.   Iako...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.