Open House u Puškinovoj

Open House u Puškinovoj

Gosti prvog Open House događaja bili su u prilici da dožive sve prednosti koje pruža život u Residence Puškinova, jedinstvenom objektu koji pleni arhitekturom koja do sada nije viđena u Beogradu.

Delo češkog arhitekte Stanislava Fijale, na granici dizajna i arhitekture, ostavilo je poseban utisak na okupljene, a panoramski pogled koji se pruža iz zdanja nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

Najviše interesovanja izazvao je penthouse koji je po prvi put predstavljen tržištu. Petosoban stan, sa velikom terasom i baštom, od gotovo 500 kvadrata, pripadajućom ostavom od 40 m2 i predviđena četiri parking mesta, dostupan je za izdavanje. 

Pored penthouse-a, agenti kompanije West Properties kao domaćini proveli su goste kroz preostalih šest stambenih jedinica, veličina od 113 do 250 kvadrata, koje su dostupne za prodaju i izdavanje i upoznali ih sa visokim kvalitetom opremljenosti kako samog objekta, tako i stanova, kao i svim prednostima lokacije idealne za bezbedan i miran život. 

Tokom neformalnog druženja, uz Quet, seriju vrhunskih vina Fruškogorskih vinograda, gosti su uživali u jednom od najlepših pogleda koji se pruža sa sunčane padine Senjaka.

 

West Properties tim radi od kuće

West Properties tim radi od kuće

Za West Properties zdravlje naših zaposlenih, naših klijenata, kao i naših poslovnih partnera je prioritet u situaciji sa kojom se suočavamo usled pandemije COVID-19. Kao odgovorn...

SAZNAJ VIŠE
Vidikovac - savršen kraj za miran život u Beogradu

Vidikovac - savršen kraj za miran život u Beogradu

Ukoliko tražite miran kraj ali ujedno i na poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada, Vidikovac je pravo mesto za vas! Ovo je sjajna lokacija za mlade porodice zbog...

SAZNAJ VIŠE
West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

Kompanija West Properties je uvek nastojala da svojim klijentima pruži bolje i više od standardnog i konvencionalnog načina poslovanja. Kako bismo svojim klijentima pružili kompletnu podr&scaro...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.