Pristup koji daje rezultate - kako je uspešno završen projekat Ziegel House

Pristup koji daje rezultate - kako je uspešno završen projekat Ziegel House

O specifičnosti ovog projekta, kako su prevaziđeni izazovi i na koji način su obezbeđeni što kvalitetniji klijenti i u smislu poznatih kompanija i u smislu trajanja zakupa, za Real Estate magazin govorila je Milica Stojković koja je predvodila tim West Properties-a na projektu Ziegel House.

Sa završetkom gradnje poslovnog kompleksa Ziegel House, kompanija West Properties, kojoj je bilo povereno ekskluzivno izdavanje poslovnog prostora, izdala je i poslednje jedinice u okviru kompleksa. Dve poslovne zgrade sa oko 5.500 m2 prostora A klase postale su nova adresa poslovanja čak 17 renormiranih kompanija.

 

„Kvalitetno projektovan kancelarijski prostor u gradskoj zoni, sa primenom savremenih materijala i sistema, kao i maksimalna ?eksibilnost prostorne organizacije, bili su presudni faktori koji su zadovoljili potrebe mahom internacionalnih kompanija“, objašnjava Milica Stojković.

 

Imajući u vidu da u Beogradu vlada nedostatak kancelarijskog prostora vrhunskih odlika, poseban izazov bio je zatvoriti projekat sa što kvalitetnijim klijentima i u smislu poznatih imena koji će ugao Rudničke i Nebojšine izabrati za novo mesto poslovanja, i u smislu perioda zakupa.

 

 

FOTO: Svečanost povodom zvaničnog otvaranja projekta Ziegel House

Poseban pristup samom projektu, strategija u kreiranju lead-ova potencijalnih zakupaca, korišćenje svih kanala komunikacije koje West Properties poseduje i kreiranje novih za potrebe ovog projekta, pored velike baze klijenata sa kojima sarađujemo već duži period, poduprti upornošću tima, rezultirali su završetkom posla u roku, na obostrano zadovoljstvo i investitora, kompanije Trgomen Nekretnine, i novih korisnika ovog objekta“, ističe Milica.

 

Beneft koji je West Properties tim obezbedio bila je brza i jasna komunikacija zakupaca sa investitorom, naročito u segmentu organizacije samog poslovnog prostora i prilagođavanja potrebama svakog od zakupaca. Ovakav pristup rezultirao je zaključivanjem ugovora o zakupu na izuzetno efkasan način.

 

 

FOTO: Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, na otvaranju Ziegel House

Jedan od prvih klijenata koji je ukazao poverenje ovom projektu bila je brzorastuća IT kompanija Embroker, a Ziegel House postao je nova adresa za kompanije Lufthansa, Viselio, GH Holding, ZG Lighting, Metromedia…

 

Imajući u vidu specifčnost same lokacije i sadržaja koje Vračar nudi i poslovni objekat Ziegel House je projektovan tako da obezbedi toplu atmosferu po kojoj je ovaj deo grada naveliko poznat. „Vodili smo računa o svim pojedinostima samog projekta, ali i lokacije, što se posebno odrazilo na zaključivanje zakupaca lokala koji se nalaze u prizemlju objekta, oko trga koji postoji između lamela“, ističe Milica Stojković napominjući da su u okviru ovih lokala smeštene nova flijala drogerijskog lanca dm drogerie markt, kafeterija Harmonia.

 

  

FOTO: deo West Properties tima

 „Pored jake konkurencije po pitanju projekata u segmentu poslovnih prostora uspeli smo da obezbedimo stopostotnu i pre svega kvalitetnu realizaciju. Dodatno, West Properties je zakupcima omogućio i da reše pitanje opremanja prostora, kako tehničkog tako i funkcionalnog, kroz svoju mrežu saradnika, što je samo potvrda posebnog pristupa koji negujemo prema svakom klijentu“, zaključuje Milica Stojković.

 

Upravo težnja da svakom klijentu uvek pruže bolje i više od standardnog i konvencionalnog načina poslovanja, pozicionirala je West Properties kao jednu od najuspešnijih domaćih kompanija na tržištu nekretnina, gde već 18 godina postavljaju nove standarde. U narednom periodu svoju ponudu poslovnog prostora West Properties će upotpuniti posredovanjem u zakupu objekata Navigator 2 i Tower 2, što je dodatno proširenje već širokog portfolija, u kom se posebno ističu projekti: Kings Cross na Dedinju, novi poslovni objekat u Bulevaru kralja Aleksandra, Kalemegdan Business Center, kao i novi objekat na Dorćolu investitora Granit Invest.

 

 

 Izvor: Real Estate magazin

Open House u Puškinovoj

Open House u Puškinovoj

Gosti prvog Open House događaja bili su u prilici da dožive sve prednosti koje pruža život u Residence Puškinova, jedinstvenom objektu koji pleni arhitekturom koja do sada nije viđena u Beograd...

SAZNAJ VIŠE
Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Kvalitet života u metropoli nije određen samo kulturnim sadržajima, mogućnostima za edukaciju i intelektualni razvoj, već i aktivnostima koje su važne za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Sa...

SAZNAJ VIŠE
Prodajete?

Prodajete?

Prodaja nekretnine je situacija u kojoj se samo deo nas nađe, nekada i samo jednom u životu. Vrlo je važno da se dobro raspitate na koji način teče kompletan proces kako biste znali šta da oček...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.