Dobro došli u ML 27 - Swiss Apartments!

Dobro došli u ML 27 - Swiss Apartments!

ML 27 - Swiss Apartments predstavlja objekat izgrađen prema najvišim standardima savremenog života. Čine ga prizemlje i prvi sprat koji su projektovani kao poslovni prostor, sedam etaža rezidencijalnog tipa sa po dva stana na svakom spratu, povučena etaža na kojoj je smešten penthouse koji pruža izvanredan ugođaj i privatnost, kao i garaža zatvorenog tipa u dva podzemna nivoa uz dvorišni parking.

Nalazi se u najlepšem delu Južnog bulevara, nadomak Neimarskog parka.

U nastavku vam nudimo ideje za uređenje stanova i informacije o samim stanovima u okviru objekta ML 27.  

 

PRIVATNOST

U okviru objekta postoji svega 15 stambenih jedinica. Stanovima je moguće pristupiti na dva načina: iz stepenišnog prostora i direktno iz lifta, čime je omogućen viši nivo komfora.

Na svakom spratu, izuzev poslednjeg, nalaze se po dva četvorosobna stana, površine oko 100m2. Stanovi su dvostrano orijentisani i organizovani u dve funkcionalne celine.

 

NOVI NIVO KOMFORA

Spavaći blok je okrenut ka dvorišnoj strani objekta, dok su kuhinja, trpezarija i dnevni boravak okrenuti ka Južnom bulevaru, odnosno ka jugu, što omogućava prodor južnog svetla u ovaj deo stana i dobru osvetljenost za sve aktivnosti.

Stanovima je moguće pristupiti na dva načina: iz stepenišnog prostora i direktno iz lifta, čime je omogućen viši nivo komfora.

 

Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja povezani su u jednu celinu, stvarajući prostrani ambijent.

 

OPREMLJENA VEŠERNICA

Stanovi se prodaju sa potpuno opremljenim vešernicama. To znači da pri kupovini stana ne morate da brinete o nabavci i dodatnim troškovima za:

 

• veš mašinu

• mašinu za sušenje veša

 

Kao što smo pri svakom detalju u okviru ML 27 – Swiss Apartments vodili računa da bude u službi budućih stanara, tako su i za potrebe opremanja vešernica odabrani proizvodi renomiranih brendova, koji garantuju dugotrajnost i kvalitet.

 

  

Ukoliko smo vas zainteresovali, pozovite na 063 300 355 i zakažite sastanak sa kolegama iz prodajnog tima koji će vam rado odgovoriti na sva pitanja vezana za ovaj projekat i dostupne stanove. Samo požurite, jer je broj slobodnih jedinica sve manji. Saznajte više o samom projektu klikom na link OVDE.

Život prilagođen vama, jer ponekad više kontrole zaista znači i više uživanja - pametne kuće

Život prilagođen vama, jer ponekad više kontrole zaista znači i više uživanja - pametne kuće

Svaki objekat, bio stambeni i poslovni, nezamisliv je bez električnog napajanja, osveljenja i klimatizacije. Pored ovih, tu su i  različiti uređaji i sistemi koji se gotovo podrazumevaju kak...

SAZNAJ VIŠE
Da li će balon pući?

Da li će balon pući?

Cene nekretnina u Srbiji beleže rast već nekoliko godina unazad, a mi se pitamo da li ćemo ponovo doživeti krah kao 2008. godine.  Da bi dali adekvatan odgovor na ovo pitanje moramo sagledati ce...

SAZNAJ VIŠE
Podrška investitorima – recept za uspešnu realizaciju projekata

Podrška investitorima – recept za uspešnu realizaciju projekata

Konstantna visoka potražnja za nekretninama uz malu ponudu, ne može biti garant da će investitor prodati sve, ukoliko projektu ne pristupi na pravi način. Konsultantske usluge koje West Properties pr...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.