Šta vam pruža VOŽDOVAC – jedna od najstarijih beogradskih opština

Šta vam pruža VOŽDOVAC – jedna od najstarijih beogradskih opština

 

Jedna od najstarijih beogradskih opština je i Voždovac koji je ujedno i dom najdužoj ulici prestonice – Ulici Vojvode Stepe. Nekada mesto sa kog je vožd Karađorđe kretao sa vojskom u osvajanje Beogradske tvrđave, danas je Ulica Vojvode Stepe lokacija koja će vam omogućiti da brzo i lako stignete na svoje odredište, gde god da ste se zaputili, bilo to sam centar grada koji se nalazi na manje od pet kilometara ili mirno utočište daleko od gradske vreve.

Kao dodatna prednost života u ovoj ulici svakako je blizina Bajfordove šume i rekreativnih sadržaja poput Sportskog centra Banjica, ali i brojnih obrazovnih ustanova, posebno visoko-školskih kao što su Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Farmaceutski fakultet, Saobraćajni fakultet, Viša elektrotehnička škola.

Voždovac je zbog ovoga kraj koji najčešće biraju porodice, jer omogućava miran život i laku dostupnost. S druge strane idealno je mesto i za studente, pa je ujedno i dobra opcija ukoliko želite da kupite nekretninu kao investiciju.

Dobro poznati kraj brojnim mogućnostima za novi početak i moderan život obogaćuje i stambeno-poslovni objekat Stepa Nova, koji otvara vrata jednom novom duhu Voždovca. Stepa Nova je idealna lokacija za stare i buduće Voždovčane koji žele da budu uključeni u sve tokove savremenog života u Beogradu. Objekat je smešten u najlepšem delu ulice, u kraju koji krasi zelenilo, i na samo 15 minuta hoda od predškolskih ustanova i osnovne škole.

Poseduje ukupno 17 stambenih jedinica i dva poslovna ateljea, koji su raspoređeni na šest etaža, dok je lokal smešten u prizemlju. Na svakom spratu nalaze se dva dvosobna i jedan trosoban stan, a na poslednjem spratu smešten je penthouse sa pripadajućom terasom koji pruža privatnost, kao i izvanredan ugođaj. U okviru dve podzemne etaže nalazi se garaža sa 22 parking mesta.

Uz moderan arhitektonski izraz i savremene građevinske materijale, Stepa Nova dočekuje vas u prostranim stambenim jedinicama, osmišljenim da vam obezbede kvalitetan i komforan dom. Velike staklene površine omogućavaju prodor prirodne svetlosti i doprinose udobnosti. Svi stanovi izgrađeni su imajući u vidu maksimalnu funkcionalnost, što znači da se vodilo računa o optimalnom odnosu kvadrature i broju spavaćih soba.

 

Više informacija o projektu Stepa Nova potražite putem telefona 063 35 35  50 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs  

 

NOVI STAMBENI PROJEKAT  – Četvrti u istoj ulici

NOVI STAMBENI PROJEKAT – Četvrti u istoj ulici

Kompanija West Properties svom portfoliu dodala je novi rezidencijalno-poslovni objekat čiju prodaju će ekskluzivno zastupati – Južni bulevar 80. Novi objekat prostire se na gotovo 6.000 bruto ...

SAZNAJ VIŠE
KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

Stambeno - poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, na Vračaru u ulici Južni bulevar 112. Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa je &...

SAZNAJ VIŠE
Šta vam pruža DORĆOL: Najstarije gradsko jezgro Beograda

Šta vam pruža DORĆOL: Najstarije gradsko jezgro Beograda

Na području današnjeg Dorćola oduvek je bilo gradsko jezgro Beograda, još od vremena antičkog Singidunuma, i to baš zbog njegovog geografskog položaja u podnožju utvrđenja Kalemeg...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.