West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

Na drugoj po redu konferenciji koju organizuju Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) i Nacionalno Udruženje Procenitelja Srbije (NUPS) koja će se održati u sredu 9. septembra 2020. godine, učešće će uzeti i West Properties.

Konferencija „Aktuelni trendovi i mogućnosti na tržištu Jugoistočne Evrope i uloga profesionalizma u daljem razvijanju naših tržišta“ u skladu sa situacijom biće održana putem video platforme.

Miloš Stanojević, Consultancy Partner u West Properties-u, kao učesnik panela „Novosti na tržištu stambenih nekretnina na Zapadnom Balkanu“ izneće aktuelna dešavanja i kretanja na tržištu Beograda i Srbije.

Miloš inače poseduje 17 godina iskustva u oblasti nekretnina i bankarstva, sa preko 11 godina angažovanja na izvršnim funkcijama rukovođenja, razvoja i prodaje. Karijeru je započeo 2004. godine u internacionalnoj konsultantskoj kompaniji Colliers International, gde je bio angažovan na pozicijama od brokera do menadžera odeljenja za izdavanje i prodaju rezidencijalnih objekata/projekata. Nakon tri godine prelazi u bankarski sektor kao rukovodilac sektora za razvoj i implementaciju consumer finance segmetna kreditiranja i prodaje bankarskih proizvoda, direktno na preko 2000 prodajnih mesta širom Srbije, a nakon čega preuzima ulogu menadžera za saradnju sa ključnim partnerima. U jeku krize 2009. godine prelazi na projekat Belville, koji vodi do završetka njegove prodaje, kao direktor prodaje, a od 2015. godine kao izvršni direktor kompanije Blok 67 Associates. Krajem 2016. godine, preuzima tržište i portfolio poslovnih objekata kompanije i u Sloveniji, kao i Srbiji. Kao Regional Asset Manager učestvuje u izdavanju 100.000 m2 (GLA) kao i prodaji poslovnih objekata površine cca 40.000 m2 (GLA). Od 2009. kroz aktivnosti prodaje i izdavanja učestvuje u prihodu kompanije od cca 218 mil EUR, uz preko 2600 prodatih jedinica (stanova, lokala, garaža) kao i nekoliko poslovnih objekata.

Od 2019. godine je i Consultancy Partner u kompaniji West Properties, domaćoj kompaniji koja preko 15 godina pruža širok spektar usluga u real estate sektoru, zadužen za segmente postavljanja strategije prodaje rezidencijalnih projekata, formiranje kompletnog tima prodaje i post-prodaje.

Novi Beograd – biznis centar Beograda

Novi Beograd – biznis centar Beograda

  Novi Beograd je gradsko naselje grada Beograda, sedište opštine Novi Beograd (i jedino naselje u toj opštini). Novi Beograd polako postaje novi centar grada. Atraktivne lo...

SAZNAJ VIŠE
Prva polovina 2019. godine u brojkama

Prva polovina 2019. godine u brojkama

Prema poslednjem izveštaju Republičkog zavoda za statistiku, u prvoj polovini 2019. godine u 68 opština/gradova Republike Srbije registrovana je prodaja stanova u novogradnji.   P...

SAZNAJ VIŠE
Dobro došli u ML 27 - Swiss Apartments!

Dobro došli u ML 27 - Swiss Apartments!

ML 27 - Swiss Apartments predstavlja objekat izgrađen prema najvišim standardima savremenog života. Čine ga prizemlje i prvi sprat koji su projektovani kao poslovni prostor, sedam etaža reziden...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.